Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Workstep

Workstep

logo workstepWorkstep is een jong en innovatief bedrijf dat is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van transport en vervoer. De Workstep One is een handige en moderne elektrische step waarmee gemakkelijk grote afstanden zijn af te leggen. De steps van Workstep combineren plezier met functionaliteit. Het gebruik scheelt u en uw personeel veel kostbare tijd. De steps worden handgemaakt en hoge kwaliteit wordt hierbij gewaarborgd. Een demonstratie op locatie is ook mogelijk, zodat u zelf het gemak van de Workstep kan ervaren!

Workstep, een vooruitgang voor uw onderneming!

Workstep is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Artikelen van Workstep

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Of wil je advies van de specialist ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen - op werkdagen zelfs binnen 24 uur - contact met je op. 

Do not delete this link