Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Waterson

Waterson

Logo WatersonWaterson is opgericht door Joyce & Michael, beide geboren en grootgebracht als tuinders in het kloppende hart van de glastuinbouwsector het ‘Westland’. Met een passie voor duurzaamheid en een gezond boerenverstand zijn zij de uitdagingen van de zuiveringsplicht en de strikte wet- en regelgeving voor waterbehandeling aangegaan. Het kan niet zo zijn dat elke kweker wordt opgezadeld met een hoge investering voor een zuiveringsinstallatie. Deze kostenpost levert immers niet direct een hoogwaardiger product of additionele inkomsten op. Met een dienstverlening gericht op het mobiel behandelen van (rest)waterstromen worden niet alleen de kosten verlaagd. Waar mogelijk wordt ook hergebruik geoptimaliseerd zodat kwekers ook verdienen aan duurzaam telen.

Waterson is begonnen voor glastuinbouwondernemers met relatief weinig lozingswater. Ook kwekers met grotere watervolumes en specifieke wateruitdagingen maken inmiddels gebruik van deze diensten. Om voor te sorteren op aangescherpt beleid of om eerst de mogelijkheden tot recirculatie gericht in kaart te brengen.

Waterson biedt een betrouwbare, betaalbare en BZG gecertificeerde dienstverlening aan, afgestemd op uw situatie en behoeftes. Je kunt bij Waterson terecht voor waterzuivering door het afvalwater op te laten halen, tijdelijk gebruik bij calamiteiten, water op te slaan en tijdelijke waterzuivering op locatie vanwege gewasbeschermingsmiddelen.  


Mobiele oplossingen voor waterzuivering

Bekijk alle

 • Welke mogelijkheden voor waterzuivering zijn er?

  Per 1 januari 2018 gaat de Zuiveringsplicht in. Vanaf dat moment zijn telers verplicht om hun restwaterstromen voor 95% te zuiveren van gewasbeschermingsmiddelen. Er zijn verschillende manieren van waterzuivering waarmee telers aan deze regelgeving kunnen voldoen. In dit artikel zet onze specialist deze mogelijkheden voor u op een rij.


  Lees verder
 • Hoe werkt mobiele waterzuivering?

  Mobiele waterzuivering is een van de drie opties voor het zuiveren van water om aan de Zuiveringsplicht van 1 januari 2018 te kunnen voldoen. Met name voor bedrijven die relatief weinig afvalwater lozen, is mobiele waterzuivering een goede optie. Maar hoe werkt mobiele waterzuivering precies? In dit artikel geeft onze specialist uitleg.


  Lees verder
 • Mobiele waterzuivering of vaste zuiveringsinstallatie?

  De Zuiveringsplicht stelt telers verplicht om per 1 januari 2018 hun restwaterstromen voor 95% te zuiveren van gewasbeschermingsmiddelen. Voor het zuiveren van uw restwaterstromen, kunt u gebruik maken van mobiele waterzuivering of van een vaste zuiveringsinstallatie. Maar wat is nu het meest geschikt voor uw situatie?

  Lees verder
Do not delete this link