Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Vink Lisse

Vink Lisse

Vink LisseEen voorraad aan kantoorartikelen, benodigdheden voor de kantine bestellen of snel voorzien aan schuurbenodigdheden? Het aanbod van Vink Lisse richt zich op kantoor-, bedrijfs- en kantine-uitrusting. Zo vind je producten voor het terrein zoals afzetmateriaal en fietsenrekken. Maar ook voor overstapbruggen of markeringen kun je bij ons terecht. Bekijk het complete aanbodVink Lisse is onderdeel van de Kaiser+Kraft-groep. Zij maken zich sterk door te kijken naar de wensen van de klant. Het assortiment is daarom met zorg gekozen en bevat kwalitatief hoogwaardige producten en doordachte oplossingen. Met producten van Vink Lisse ben je daarom altijd verzekerd van 3 jaar garantie.


Vink Lisse is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

» Heb je een vraag over een product of het assortiment?  Stel deze in dit formulier.

Kantine gerelateerde artikelen

Bekijk alle

Schuur gerelateerde artikelen

Bekijk alle

  • Veiligheid in de schuur of sorteerruimte? | Zo doe je dat

    In de schuur of de sorteerruimte is het vaak een komen en gaan van medewerkers, bezoekers, hetrucks en vrachtwagens. Dat zorgt in de praktijk nog wel eens voor onveilige situaties. Daarom is het belangrijk dat je voldoende aandacht besteed aan veiligheidsmaatregelen in deze ruimtes. In dit artikel zet onze specialist een aantal tips op een rij.


    Meer weten? Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Of wil je advies van de specialist ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen - op werkdagen zelfs binnen 24 uur - contact met je op. 
Kantoorbenodigdheden

Om het kantoor en de administratie op orde te houden, is het belangrijk om de juiste kantooruitrusting te hebben. Zo kan op een organisatiebord of in een vitrinekast de belangrijkste informatie worden opgehangen. Wil je informatie ophangen in een vochtige of stoffige ruimte? Doe het informatieblad dan in een folie of lamineer het papier. Heb je de informatie even niet meer nodig? Berg het dan op in een ladekast of roldeurkast, of maak gebruik van een sorteerbord. Gevoelige informatie kun je beter opbergen in een kluis, of juist vernietigen met een versnipperapparaat. Voor een fijne werkruimte zijn bureau's en stoelen erg belangrijk. Zet op de bureau's een inlegbox voor papier, verdeel het werk met de jaarplanner en het kantoor is weer helemaal op orde!
 
Geef je binnenkort een presentatie? Maak gebruik van een presentatiescherm of een flip-over, en geef de presentatie van achter de lessenaar. Zo kom je professioneel over, en dit helpt je gebruik te maken van een steekwoordenlijst. 

Alles voor de kantine

De kantine wordt veelal gebruikt voor het samenkomen van de medewerkers tijdens de pauze. Een plek waarin je kan laten terug komen dat je het goed wilt doen voor je medewerkers. Richt deze dus slim en efficiënt in met tafels en stoelen. Heb je personeel wat in de pauze graag een sigaretje rookt? Bekijk dan eens de vlamdodende prullenbak, voor de juiste veiligheid en hygiëne. Voordat het personeel samenkomt om aan de werkdag te beginnen, kleden zij zich even om. Banken en kapstokken zijn dan erg handig! Houdt de kleedkamer opgeruimd met een paraplubak, een sleutelkast en plak met magnetische letters namen op de kluisjes. 

Vind je een goede sfeer en gezelligheid in het team belangrijk? Pak op vrijdagmiddag makkelijk de statafel en verrijd je wat bierkratten naar voren!
Do not delete this link