Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Verhoeven Boerderij Automaten

Verkoopautomaten voor groente, bloemen en planten

Steeds meer tuinbouwbedrijven verkopen hun vers geteelde producten op eigen terrein. Dit is voor de teler een mooie manier om zijn producten lokaal populair en bekend te maken. Een ander bijkomend voordeel is dat producten welke goed genoeg zijn om te eten of gebruiken, maar niet goed genoeg zijn voor de verkoop (de zogenoemde buitenbeentjes) ook verkocht kunnen worden via een automaat. Het ziet er anders uit maar er is natuurlijk niets mis mee! Echter mag de verkoop hiervan niet zorgen voor veel werk en gedoe. De verkoopautomaten van Verhoeven kunnen hierbij helpen. Verhoeven boerderij automaten is een specialist op het gebied van gekoelde en ongekoelde automaten. Zo zijn er veel mogelijkheden om de automaat helemaal in te richten op het soort product. De automaten kunnen onbemand op eigen terrein staan, bijvoorbeeld op een plaats waar veel verkeer langs komt. De machines zijn groot en zullen daardoor voor voldoende aandacht zorgen. Voor de consument is het een trend om lokaal, vers en vertrouwd voedsel te kopen. Deze automaten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en ze zijn duurzaam en ecologisch. Dit maakt de automaten heel goed geschikt voor verkoop van levensmiddelen.

De voordelen van Verhoeven Boerderij Automaten

• Persoonlijk advies over de samenstelling van de automaat
• Een veilige en geschikte automaat bespaard tijd en geld
• De automaat kan ingericht worden naar eigen behoefte, voor zowel bloemen als groente en fruit


Verhoeven Boerderij Automaten is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

De boerderij automaten


  • Hoe kunnen telers voedselverspilling tegengaan?

    Het verspillen van groente heeft een grote impact op het milieu. Zo besparen we bijvoorbeeld veel water en wordt de CO2 uitstoot een stuk verminderd als we hierop letten. Consumenten hebben een groot aandeel in het weggooien van voedsel, maar de producent heeft ook een verantwoordelijkheid. Zo kunnen telers het voedsel een tweede leven geven door het bijvoorbeeld te verkopen via een verkoopautomaat. Zo is het product sneller bij de eindklant én wordt het niet tegengehouden door de strenge eisen van voedselkwaliteit. 


    Meer weten over wat je kunt doen? 


Een offerte of meer informatie over verkoopautomaten aanvragen?

Specialisten platform
Voor de installatie van een automaat is het belangrijk om te weten welke groente of bloemen via het automaat verkocht zullen gaan worden. Ben je geïnteresseerd in automatenverkoop, heb je hierover vragen of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. 


Do not delete this link