Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Van der Ende Groep

Logo Van der Ende GroepVan der Ende Groep is wereldwijd leverancier van technische oplossingen op het gebied van watertechniek en luchtbehandelingen, waaronder dompelpompen, ESCH pompen en de Enbar LVM, voor onder andere de professionele glastuinbouw. In 2012 heeft het bedrijf Moor Filtertechniek overgenomen, waardoor het assortiment nu ook filteroplossingen van lucht en vloeistoffen bevat. Van der Ende is specialist op het gebied van technische oplossingen, doordat alle specialismen (rekenen en tekenen van installaties) in eigen huis aanwezig zijn. Op deze manier blijft Van der Ende op de hoogte van de ontwikkelingen rondom watertechniek en luchtbehandelingen in de professionele glastuinbouw. 

Royal Brinkman levert een breed assortiment van Van der Ende Groep met onder andere producten in de productgroepen: beregeningspompen, dompelpompen, Enbar LVM, Lowara onderdelen en vlinderkleppen.

Meest verkochte producten

Bekijk alle

Dompelpompen

Bekijk alle

ESHE pompen

Bekijk alle

Vragen over watertechniek of luchtbehandeling van Van der Ende Groep?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Onderdelen Van der Ende Groep

Wil je onderdelen bestellen van Van der Ende pompen? Op zoek naar onderdelen voor een Lowara pomp? Via de Onderdelenzoeker bestel je eenvoudig en snel jouw benodigde onderdelen. Zoek op leverancier en selecteer jouw type pomp en bestel eenvoudig de benodigde onderdelen. Ook voor onderdelen van de Easy, Enbar LVM, Espa Silen en Evo kun je terecht bij Royal Brinkman. 
Do not delete this link