Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Van der Ende Groep

Logo Van der Ende GroepVan der Ende Groep is wereldwijd leverancier van technische oplossingen op het gebied van watertechniek en luchtbehandelingen, waaronder dompelpompen, ESCH pompen en de Enbar LVM, voor onder andere de professionele glastuinbouw. In 2012 heeft het bedrijf Moor Filtertechniek overgenomen, waardoor het assortiment nu ook filteroplossingen van lucht en vloeistoffen bevat. Van der Ende is specialist op het gebied van technische oplossingen, doordat alle specialismen (rekenen en tekenen van installaties) in eigen huis aanwezig zijn. Op deze manier blijft Van der Ende op de hoogte van de ontwikkelingen rondom watertechniek en luchtbehandelingen in de professionele glastuinbouw. 

Royal Brinkman levert een breed assortiment van Van der Ende Groep met onder andere producten in de productgroepen: beregeningspompen, dompelpompen, Enbar LVM, Lowara onderdelen en vlinderkleppen.

Meest verkochte producten

Bekijk alle

Dompelpompen

Bekijk alle

ESHE pompen

Bekijk alle
 • Hoe los je een storing van een Enbar LVM op?

  Het kan voorkomen dat uw Enbar LVM een storing vertoont, of dat er andere problemen optreden. In dat geval is het van belang dat u zo snel mogelijk actie onderneemt en de storing of het probleem oplost, zodat werknemers vervolgens weer op een veilige manier kunnen werken met de Enbar LVM. In dit artikel zet onze specialist de meest voorkomende storingen en problemen en de daarbij behorende oplossingen voor u op een rij.

  Lees verder
 • Hoe kies je de juiste dompelpomp?

  Een dompelpomp is een pomp die je gebruikt om water weg te pompen, bijvoorbeeld voor het leegpompen van regenwatertanks, het verpompen van drainagewater of het wegpompen van regenwater bij wateroverlast. In de tuinbouw worden deze pompen veel gebruikt. Maar hoe kies je de juiste dompelpomp? In dit artikel geeft onze specialist uitleg.

  Lees verder
 • Wat zijn de voor- en nadelen van ruimtebehandeling?

  Ruimtebehandeling is een laag volume techniek waarbij met behulp van een Pulsfog of een Enbar LVM het middel wordt verneveld. Maar wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van ruimtebehandeling ten opzichte van hoog volume technieken (spuiten middels een spuitpistool, horizontale spuitboom of verticale spuitmast)? Onze specialist geeft in dit artikel uitleg.

  Lees verder

Vragen over watertechniek of luchtbehandeling van Van der Ende Groep?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Onderdelen Van der Ende Groep

Wil je onderdelen bestellen van Van der Ende pompen? Op zoek naar onderdelen voor een Lowara pomp? Via de Onderdelenzoeker bestel je eenvoudig en snel jouw benodigde onderdelen. Zoek op leverancier en selecteer jouw type pomp en bestel eenvoudig de benodigde onderdelen. Ook voor onderdelen van de Easy, Enbar LVM, Espa Silen en Evo kun je terecht bij Royal Brinkman. 
Do not delete this link