Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Van de Lande


Van de Lande

Logo VDLVan de Lande is producent van een uitzonderlijk breed programma aan fittingen en armaturen uit PVC en PE. Meer dan 4500 artikelen worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Elk Van de Lande product ondergaat strenge visuele en functionele controles. Daarmee geven we onze afnemers wereldwijd de zekerheid van topkwaliteit.

Relaties die dit bedrijf bezoeken, zijn vaak onder de indruk van de productiecapaciteit. Tachtig spuitgietmachines produceren volcontinu ongeveer 4500 verschillende producten uit PVC. Van de Lande is uniek in haar werkwijze. Want naast het spuitgieten bieden zij ook handvorm productie. Seriewerk en maatwerk gaan zo hand in hand. Altijd weten zij de beste oplossing te realiseren.
Deze innovatieve aanpak heeft geresulteerd in productlijnen van PVC-U, PVC-C, PP en PE. In talloze kleuren en accenten. Plus maatwerk voor bijzondere en/of uitzonderlijke toepassingen.

Ben je opzoek naar een product? Gebruik dan de PVC keuzehulp en vind in 3 stappen eenvoudig het juiste hulpstuk!


Irrigatie

Bekijk alle

PVC hulpstukken

Bekijk alle
 • Hoe vervang je PVC buizen en hulpstukken?

  PVC buizen en hulpstukken worden - mede dankzij de hoge chemische bestendigheid en sterkheid van het materiaal - gebruikt voor allerlei soorten installaties in de tuinbouw en zijn daarom onmisbaar in deze sector. Ondanks dat PVC een sterk materiaal is, kan het voorkomen dat een buis of hulpstuk vervangen moet worden. In dit artikel geven onze specialisten uitleg over het vervangen van PVC buizen en hulpstukken. 


  Lees verder
 • Welke soorten PVC hulpstukken zijn er?

  Er bestaan verschillende soorten PVC hulpstukken die gebruikt worden voor allerlei toepassingen zoals hemelwaterafvoer. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende soorten PVC hulpstukken en de bijbehorende namen. Klik op een van de hulpstukken voor meer informatie, of zoek je benodigde PE hulpstukken makkelijk op via de Onderdelenzoeker. 


  Lees verder
 • Welke soorten PE hulpstukken zijn er?

  Er bestaan verschillende soorten PE hulpstukken die in gebruikt worden voor allerlei toepassingen, waaronder hemelwaterafvoer. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende soorten PE hulpstukken en de bijbehorende namen. Klik op een van de hulpstukken voor meer informatie, of zoek je benodigde PE hulpstukken makkelijk op via de Onderdelenzoeker. 

  Lees verderspecialisten platformHeb je een vraag?

Heb je een vraag over een van deze producten of ben je opzoek naar advies over PVC of het juiste hulpstuk? Vul dan dit formulier in en onze specialisten geven, op werkdagen binnen 24 uur, antwoord!

Do not delete this link