Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Van de Lande


Van de Lande

Logo VDLVan de Lande is producent van een uitzonderlijk breed programma aan fittingen en armaturen uit PVC en PE. Meer dan 4500 artikelen worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Elk Van de Lande product ondergaat strenge visuele en functionele controles. Daarmee geven we onze afnemers wereldwijd de zekerheid van topkwaliteit.

Relaties die dit bedrijf bezoeken, zijn vaak onder de indruk van de productiecapaciteit. Tachtig spuitgietmachines produceren volcontinu ongeveer 4500 verschillende producten uit PVC. Van de Lande is uniek in haar werkwijze. Want naast het spuitgieten bieden zij ook handvorm productie. Seriewerk en maatwerk gaan zo hand in hand. Altijd weten zij de beste oplossing te realiseren.
Deze innovatieve aanpak heeft geresulteerd in productlijnen van PVC-U, PVC-C, PP en PE. In talloze kleuren en accenten. Plus maatwerk voor bijzondere en/of uitzonderlijke toepassingen.

Ben je opzoek naar een product? Gebruik dan de PVC keuzehulp en vind in 3 stappen eenvoudig het juiste hulpstuk!


Irrigatie

Bekijk allespecialisten platformHeb je een vraag?

Heb je een vraag over een van deze producten of ben je opzoek naar advies over PVC of het juiste hulpstuk? Vul dan dit formulier in en onze specialisten geven, op werkdagen binnen 24 uur, antwoord!

Do not delete this link