Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Urban Crop Solutions

Urban Crop Solutions

Urban crop solutionsUrban Crop Solutions (UCS) streeft er naar om de internationale, onafhankelijke referentie te worden in de snelgroeiende klimaat gecontroleerde, verticale landbouw. Urban Crop Solutions ontwerpt, construeert en installeert volautomatische, klimaat gecontroleerde verticale teeltsystemen.

In de groeicontainers wordt gebruik gemaakt van gepersonaliseerde LED-lampen die in elk klimaat optimaal functioneren om gewassen van de hoogste kwaliteit te kunnen telen. UCS ontwikkelt niet alleen deze systemen, maar heeft ook een eigen R&D-team. De biologen ontwikkelen de meest optimale plantgroeirecepten. Op deze manier biedt het bedrijf zijn klanten de meest kwalitatieve zaden, substraten, nutriënten en LED-lampen. Momenteel kunnen er meer dan 180 gewassen gekweekt worden, van bladgroenten tot culinaire bloemen en zelfs heilzame planten. Het team van ingenieurs ontwerpt en verbetert continu de plantgroei-infrastructuren om de meest geavanceerde technologie te bezorgen.

Urban Crop Solutions biedt een geautomatiseerde en bedekte verticaal teeltsysteem, gebouwd naar jouw wens: de PlantFactory. Ook levert Urban Crop Solutions, als een tweede productlijn, standaard groeicontainers: de FarmFlex en de FarmProDe oplossingen van Urban Crop Solutions

Bekijk alle
 • Urban Crop Solutions wint FoodNexus Innovatie Award

  Urban Crop Solutions uit Beveren-Leie (Waregem) heeft de FoodNexus Innovatie Award gewonnen! Verschillende innovatieve ondernemingen werden de voorbije weken beoordeeld door een professionele jury met experts uit de landbouw en voedingsindustrie en daaruit werd Urban Crop Solutions geselecteerd als meest belovend bedrijf voor de agri-food industrie. 

 • Een gebergte in de tuin van je eigen restaurant

  In het West-Vlaamse Beveren-Leie vind je het hyper-innovatieve bedrijf Urban Crop Solutions. Je zou niet vermoeden dat achter deze gevel het bedrijf zit dat vorig jaar nog de Culinary Innovator of
  the Year-award van Gault&Millau won in de categorie ‘product’. CEO Maarten Vandecruys vertelt ons het verhaal van zijn start-up die drie jaar geleden werd opgericht.
  > Lees verder


 • Urban Crop Solutions gaat een samenwerking aan met Albert Heijn

  Retailbedrijven worden steeds meer geconfronteerd met klimaatsverandering, gebrek aan bewerkbare landbouwgrond en het feit dat steeds meer mensen in steden wonen. Hierdoor wordt de dagelijkse levering van gezonde verse groenten en fruit een uitdaging. Albert Heijn is altijd op zoek naar nieuwe teeltmethoden die beter zijn voor het milieu of voor de klant betere kwaliteit leveren.Urban Crop Solutions werkt samen met Albert Heijn en Bakker Barendrecht om de medewerkers van deze bedrijven van dichtbij te laten kennismaken met de nieuwste high-tech methodes op gebied van verticale landbouwsystemen.


Algemene informatie

Specialisten platformEen vraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over het gebruiken van een teeltcontainer? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link