Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

logo terraprint
Om je planten onderscheidend en herkenbaar in de markt te zetten, biedt Terraprint tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan steeketiketten, hang-labels, potcovers en trayranden.

Terraprint kiest de juiste materialen voor je en verzorgen de vormgeving en de afwerking. Je aanspreekpunt van idee tot eindproduct waar kwaliteit en service bovenaan staat. Vragen over wat Terraprint kan betekenen voor je bedrijf? Neem dan contact op met Joyce van der Burg en vraag naar de mogelijkheden.

      • Drukkerij

  Naast het drukken van steeketiketten en hang-labels, biedt Terraprint nog veel meer diensten aan. Van planning & design tot verpakkingen en fotografie, Terraprint ontzorgd in het gehele proces. Middels de kennis van de tuinbouwsector, kan Terraprint je perfect advies op maat geven.

  Heb je vragen over het ontwerp, drukken, design, plannen en fotografie van producten? Dan ben je aan het juiste adres.

  Wij gaan graag met je om tafel om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Duurzaamheid
Terraprint richt zich op 'groen werken'. Het drukken verloopt al jaren niet meer op de vervuilende manier zoals men nog denkt. Terraprint drukt veel groener! Zo draait de gehele organisatie CO2 neutraal en in samenwerking met de Climate Neutral Group. 

 • CO2 neutraal
  De gehele organisatie is CO2 neutraal. Dit betekent dat het drukwerk van Terraprint geen invloed heeft op de hoeveelheid CO2. 

 • FSC® papier
  Terraprint maakt gebruik van duurzaam FSC® papier. Dit houdt in dat de bossen die gekapt worden voor de productie, duurzaam beheerde bossen zijn. 

 • Categorie K4
  De wasmiddelen die gebruikt worden door Terraprint zijn uit de categorie K4. Dit bevat bijna geen vluchtige stoffen en is dus niet slecht voor mens en milieu. De inkt die wordt gebruikt door Terraprint heeft voor zover mogelijk een biologische samenstelling. 

 • Groendrukken
  Samen met Drukkerij Aeroprint, Spinhex-Industrie is Terraprint het initiatief groendrukken.nl gestart. Anker


 

Joyce van der Burg Over Joyce van der Burg

Joyce van der Burg, productspecialist op de afdeling Packaging & Design, heeft al ruim 10 jaar ervaring in de tuinbouwsector. “Het leukste aan mijn werk vind ik de verbindingen leggen tussen klant, producent en andere betrokken partijen. Door die samenwerking op te zoeken, kunnen we de klant van de gewenste klantspecifieke verpakking voorzien. Ik houd van aanpakken en denk in oplossingen. Het ontzorgen van de klant is elke dag een leuke en belangrijke uitdaging voor mij!”


joycevanderburg

Do not delete this link