Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Terra trainingen

Terra trainingen

Logo terra trainingenTerra trainingen is een organisatie afgesplitst vanuit een AOC om beter te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Snel en beter inspelen op de wensen van de klant om hen te ontzorgen is hiermee mogelijk geworden. De trainers verzorgen cursussen op verschillende vakgebieden, waarbij men veelal nog op de werkvloer actief is. Actuele kennis en praktische instelling is hierbij een must. Niet leren vanuit een lesboek, maar praktijkvoorbeelden waarmee deelnemers dagelijks mee te maken hebben.

De trainingen zijn voor het behalen van een heftruckrijbewijs tot het verlengen of behalen van een spuitlicentie en dus erg toepasbaar in de tuinbouw. 


Cursusoverzicht basis

Bekijk alle

Cursusoverzicht verlengen

Bekijk alle

Cursusoverzicht communicatie

Bekijk alle
  • Spuitlicentie halen: wat moet je weten?

    Om op een glastuinbouwbedrijf te mogen werken met gewasbeschermingsmiddelen, dien je in het bezit te zijn van een spuitlicentie. De spuitlicentie is in het leven geroepen om gevaarlijke situaties en ongelukken door verkeerd gebruik van gewasbeschermingsmiddelen te voorkomen. Wil je je spuitlicentie halen, dan is het handig om van tevoren een aantal dingen te weten. Wij zetten deze zaken voor je op een rij. 

    Lees verder

specialisten platformEen vraag over een van de trainingen / cursussen?

Heb je een vraag over een van de trainingen of cursussen, of heb je behoefte aan advies? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link