Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Ten Have Seeds

Ten Have Seeds

Logo Ten Have SeedsHet aanzicht van het bedrijf is belangrijk voor de eerste indruk en de uitstraling van de tuinbouwonderneming. Heb je rondom het bedrijf (ruimte voor) een gazon? Dan kun je gemakkelijk de tuin opfleuren met de bloemenmengsels van Ten Have Seeds. 

Ten Have Seeds is al 20 jaar lang een specialist in uiteenlopende zaadmengsels. Het assortiment bloemenmengsels van Ten Have Seeds is gevarieerd en bevat diverse kleurrijke mengsels van zowel eenjarige als meerjarige bloemen. De bloemenmengsels hebben een heerlijke geur die vlinders en bijen kunnen aantrekken.

Hoe zaai je de bloemenmengsels?

  1. Verwijderen planten- en grasresten
  2. Maak de grond zaai-klaar door gebruik te maken van een hark of schoffel
  3. Meng het zaad eventueel met zand wat een klein beetje nat is, zodat de zaadjes gelijkmatig verspreid kunnen worden. 
  4. Strooi het zaad met de hand zowel horizontaal als verticaal over het gazon. Hierbij is 1 gram zaad per vierkante meter voldoende. Tip! Verdeel de zaad vooraf in porties, zodat je zeker weet dat je genoeg hebt voor het hele gazon. Gebruik voor grote stukken grond stokjes om de zaaibanen aan te geven. 
  5. Door de zaadjes oppervlakkig in te harken en met de achterkant van de schoffel de zaadjes aan te drukken, zorg je voor een betere hechting van de zaden met de grond. 

Bloemenmengsels

Bekijk alle

Zaai benodigdheden

Specialisten platformVraag over de bloemenmengsels of over deze leverancier?

Heb je vragen over de bloemenmengsels, of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link