Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Tauro Essiccatori

Tauro Essiccatori

Tauro Essiccatori
De eisen van voedselkwaliteit worden steeds strenger door de consument die steeds kieskeuriger wordt. Zo wordt er in Nederland bijvoorbeeld 12.000 ton tomaten weggegooid omdat ze te groot, te klein of beschadigd zijn. En dit is zonde! Een van de oplossingen die hiervoor gehanteerd kan worden is het gebruiken van droogovens. Groente en fruit wat niet helemaal goed meer is, kan dan alsnog gebruikt worden door het te drogen en op smaak te brengen. Dit product kun je anders inzetten: verkopen aan restaurants of in de regio via een verkoopautomaat. De eindgebruiker kan vervolgens veel doen met gedroogd groente of fruit. Tauro Essiccatori is een leverancier welke droogovens aanbiedt via Royal Brinkman. Zo is er een kleine droogoven (inhoud: 30 kg) voor kleinschalig/thuis gebruik (eenfasige aansluiting). Daarnaast verkoopt Tauro Essiccatori ook middelgrote droogovens (inhoud: 160 kg) voor een eenfasige en driefasige aansluiting. Ook zijn er grote droogovens (inhoud: 300 kg) voor een eenfasige aansluiting, een driefasige aansluiting van 5,2 kW en een driefasige aansluiting van 7,6 kW


Tauro Essiccatori is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.  • Hoe kunnen telers voedselverspilling tegengaan?

    Het is ondertussen wel bekend dat het weggooien van eten erg zonde is. Daarnaast heeft het weggooien van eten ook een grote impact op het milieu, omdat je voedingsstoffen kan besparen. Water en de CO2 uitstoot zou allemaal flink verminderd worden als het voedsel niet weggegooid wordt. Natuurlijk is het zo dat iedereen een bijdrage hieraan moet leveren. Zowel bij de beginfase als bij de eindklant wordt voedsel weggegooid. In dit artikelen geven we tips voor de teler de voedselverspilling kan verminderen. 

    Meer weten? 


  • Bekijk de video van  Tauro Essiccatori

    Tauro Essiccatori is een bedrijf welke gevestigd is in Italië. In de video zie je hoe de locatie van Tauro Essiccatori eruit ziet. Na de eerste minuut laat de producent zien hoe een droogoven wordt gemonteerd en welke opties deze allemaal heeft. Vervolgens kun je in de video ook goed zien hoe het eindproduct van de droogoven eruit komt te zien en wat de toepassing van de droogoven is. Vanaf minuut 3.42 kun je ook zien hoe de oven uiteindelijk gebruikt wordt en hoe het voedsel voorbereid moet worden. De video geeft dus vooral het gebruik van de droogoven aan. 


Specialisten platformVraag over het gebruik van droogovens of over deze leverancier?

Heb je vragen over de toepassing van droogovens, of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link