Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Sunware

Sunware

sunwareSunware heeft een bijzonder sterke positie ingenomen op de internationale markt voor kunststof opbergproducten. Met 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige kunststof opbergproducten is Sunware dé specialist op het gebied van het creëren van ruimte in en om het huis. De ontwerpers van Sunware zijn continu bezig trends en opbergbehoeftes van de consument te vertalen naar functionele producten. Zo streeft Sunware naar het ontwikkelen van een zo volledig mogelijk assortiment producten die bijdragen aan een opgeruimd gevoel. Ongeacht om welke ruimte het gaat, Sunware heeft voor alles de juiste opbergoplossingen in de vorm van hoogstaande producten.  

Sunware is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Artikelen van Sunware

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over Sunware of over de producten van Sunware? Vul het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Do not delete this link