Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Seahorse Diving

Seahorse Diving

Logo Seahorse DivingSeahorse Diving is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het repareren van lekkages in het bassin. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van beroepsduikers. Om ongelukken te voorkomen vereist de duikwereld goed opgeleide duikers. Dit geldt zeker voor de beroepsduikers. Het team van Seahorse Diving staat borg voor veiligheid en kwaliteit.

In de tuinbouwwereld is Seahorse Diving een goede bekende. Al vele jaren weet dit bedrijf deze lekkages zowel boven als onder water te repareren. Ook voor het reinigen van waterbassins en silo's staan zij garant, waarbij het kostbare water niet weg hoeft te lopen om toch een schoon bassin te verkrijgen. Geen narigheid meer als verstoppingen van leidingen en/of filters, kwalitatief goed water en het bassin of de silo is gelijk geïnspecteerd of gerenoveerd. Ook voor het repareren van de silo kun je bij Sea Horse Diving terecht. 


Populaire diensten van Seahorse diving

Bekijk alle
 • Hoe kan ik schade aan mijn bassin door knaagdieren tegengaan?

  In koude periodes gaan knaagdieren (zoals muizen en ratten), maar ook andere plaagdieren (zoals mollen) op zoek naar een warme en droge schuilplaats. Naast de kas, is ook het bassin een favoriete plek voor deze dieren. Ze kruipen onder het bassinzeil en bouwen hier vervolgens een nest. Dit lijkt in eerste instantie misschien onschuldig, maar in de praktijk kan dit tot enorme schade aan het bassin zorgen, met in het ergste geval inzakking tot gevolg. In dit artikel wordt meer verteld over de gevolgen van knaagschade aan bassins.

  Lees verder
 • Silo en bassin onderhoud: onderschat het niet!

  Onderhoud van een silo of bassin is van groot belang voor een goede waterkwaliteit. Roest, vervuiling en lekkages hebben hier een negatieve invloed op. In het geval van een silo kan achteruitgang van de silo zelfs leiden tot klappen: de nachtmerrie van elke teler. De voornaamste oorzaak dat watersilo's openscheuren, is roestvorming. Deze roestvorming ontstaat aan de binnenkant van de silo en kan het gevolg zijn van een lekkage aan het silofolie of een hoge stand van het grondwater. 

  Lees verder
 • 10 tips voor het behoud van een watersilo

  Het risico op schade door het openbarsten of overlopen van watersilo’s van stalen golfplaten - zoals gebruikt in de glastuinbouw - wordt steeds groter. Vooral de gevolgschade is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit komt doordat de inrichting van bedrijven complexer is geworden en de belangen daardoor zijn toegenomen. Het openbarsten of overlopen van watersilo’s is een groot schaderisico voor jouw bedrijf. Wij geven je daarom 10 tips om schade aan of schade door een watersilo te voorkomen.


  Lees verder

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over een van deze diensten of zou je meer informatie willen ontvangen? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link