Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Seahorse Diving

Seahorse Diving

Logo Seahorse DivingHet is belangrijk om tijdig onderhoud uit te voeren aan de silo of het bassin. Ook bij een lekkage is het belangrijk om snel reparatie uit te voeren, voordat de problemen groter worden en bijvoorbeeld de dijkwand inzakt. De gevolgen worden dan alleen maar groter. Seahorse Diving is een van onze partners welke het onderhoud of de reparatie van een silo of bassin kan verzorgen. Seahorse Diving is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het repareren van lekkages in het bassin. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van beroepsduikers. Om ongelukken te voorkomen vereist de duikwereld goed opgeleide duikers. Dit geldt zeker voor de beroepsduikers. Het team van Seahorse Diving staat borg voor veiligheid en kwaliteit. In de tuinbouwwereld is Seahorse Diving een goede bekende. Al vele jaren weet dit bedrijf deze lekkages zowel boven als onder water te repareren. Ook voor het reinigen van waterbassins en silo's staan zij garant, waarbij het kostbare water niet weg hoeft te lopen om toch een schoon bassin te verkrijgen. Geen narigheid meer als verstoppingen van leidingen en/of filters, kwalitatief goed water en het bassin of de silo is gelijk geïnspecteerd of gerenoveerd. Ook voor het repareren van de silo kun je bij Sea Horse Diving terecht. 


Seahorse Diving is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over een van deze diensten of zou je meer informatie willen ontvangen? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link