Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    PlantoSys

PlantoSys

PlantoSys beschikt over kennis, ervaring en vernieuwende inzichten in planteigen afweer. Het bedrijf is gespecialiseerd in meer dan 20 teelten in de Europese land- en tuinbouw. Het doel? Producten bieden die kunnen bijdragen aan de planteigen afweer, om bijvoorbeeld schade door droogte of vorst te kunnen voorkomen. Ontwikkelde middelen worden uitvoerig onderzocht, in samenwerking met onder meer WUR-Bleiswijk en Delphy. Tijdens de ontwikkeling en productie houdt PlantoSys altijd het belangrijkste in het achterhoofd; een tevreden klant en een sterk gewas.

EG-meststoffen

Biostimulanten


  • Bekijk de aflevering van PlantoSys
     
    In deze aflevering brengen we een bezoek aan PlantoSys, dit bedrijf ontwikkelt producten die bijdragen aan de plantweerbaarheid. In de video wordt er onder andere meer verteld over plantversterkers en de verschillende producten en werkingen.

  • Bekijk de video over PlantoSys

    In deze video vertelt Alwin Scholten ons hoe planten worden gestimuleerd om sneller te groeien. Bovendien wordt er verteld wat de basis is van alle producten en wordt er meer verteld over de nieuwe wetgeving rondom biostimulanten. 


Kas met gewas

Hoe vergroot je de plantweerbaarheid?

Plantweerbaarheid vergroten is een steeds belangrijker begrip in de glastuinbouw. Stress kan bij een plant worden veroorzaakt door factoren zoals ziektes, plagen en micro-organismen (biotisch), maar ook door omgevingsfactoren als temperatuur, vocht en licht (abiotisch). Planten beschikken van nature over een afweermechanisme waarmee zij zich tegen dergelijke situaties kunnen beschermen. In dit artikel leggen onze specialisten uit hoe de plantweerbaarheid kan worden gestimuleerd.
» Lees meerHeb je nog vragen?

Benieuwd wat plantweerbaarheid voor jou zou kunnen betekenen of heb je vragen over de werking of de voordelen ervan? Voor vragen kun je onze kennisbank raadplegen, maar ook kan het onderstaande contactformulier ingevuld worden, of kan er contact op worden genomen met één van onze meststoffen specialisten van de afdeling gewasverzorging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie. 
Do not delete this link