Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Moor filtertechniek

Logo Moor filtertechniekMoor Filtertechniek (onderdeel van Van der Ende Groep) ontwikkelt en levert filteroplossingen op het gebied van vloeistof- en luchtfiltratie aan diverse sectoren. Met name waterbehandelingsoplossingen vanaf de bron (o.a. omgekeerde osmose) en oplossingen aan het einde van proces zoals spuiwaterzuivering zijn een belangrijk onderdeel van het assortiment van Moor Filtertechniek voor de professionele glastuinbouw. Royal Brinkman heeft in samenwerking met Moor Filtertechniek de Poseidon zuiveringsinstallatie ontwikkelt die een belangrijke stap vormt voor de 0-emissie én voldoet aan de zuiveringsplicht. Moor Filtertechniek is constant op zoek naar vernieuwing en innovatie waarbij ze tegelijkertijd streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. 

» Bekijk hier alle filter- en waterbehandelingsoplossingen van Moor filtertechniek

Bandfilters

Bekijk alle

Losse onderdelen

Bekijk alle

Filterdoeken

Bekijk alle
 • Nieuw in de webshop: filtertechniek

  De filtertechniek van Moor Filtertechniek (onderdeel van de Van der Ende Groep) is onderdeel van het nieuwe assortiment van Royal Brinkman. “Onze filteroplossingen kunnen een bijdrage leveren aan het bewust omgaan met waterstromen en het emissieloos telen”, aldus Lex van der Ende van de Van der Ende Groep. 

  Lees verder
 • Filtertechnieken voor de tuinbouw

  Het water dat in een kas gebruikt wordt voor onder andere irrigatie, moet zuiver zijn. Aanwezig klei, zand, algen en andere vervuiling kan ervoor zorgen dat machines, apparaten en installaties verstopt raken. Met behulp van verschillende filtertechnieken kunt u het water filteren en op die manier voor een groot deel zuiveren van allerlei soorten vervuiling. Er zijn verschillende filtertechnieken voor de tuinbouw die u kunt inzetten. Onze specialisten geven hier meer informatie over.

  Lees verder
 • Hoe vervang je de filterrol van een Evo bandfilter?

  Een EVO bandfilter wordt gebruikt voor het filteren van klein tot groot vuil. De werking van een bandfilter is als volgt: over een filterdoek wordt water geleid. De vuildelen die groter zijn dan de poriën, blijven achter op het doek. Na een bepaalde periode zal dit doek verzadigd raken. Zodra het filterdoek verzadigd is, zal je de filterrol moeten vervangen. Bekijk welke stappen je moet nemen voor het vervangen van een Evo bandfilter. 

  Lees verder

Vragen over filteroplossingen van Moor Filtertechniek?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link