Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Menno Chemie

Logo Menno ChemieMenno Chemie is gespecialiseerd in de registratie, productie, marketing, advisering en verkoop van desinfectiemiddelen en reinigingsmiddelen voor het reinigen en ontsmetten van bedrijfsruimtes en teeltmaterialen in de glastuinbouw. . Hygiëne en desinfectie zijn twee belangrijke pijlers die van invloed zijn op de productie en kwaliteit van het gewas. Daarom is het motto van Menno Chemie om eerst te ontsmetten na het verwijderen van oud gewas en vervolgens dan pas te beginnen met produceren. Op deze manier houd je ziektes en plagen buiten de deur én voorkom je gewasschade. Royal Brinkman heeft verschillende desinfectiemiddelen in haar assortiment, elk voor een ander doeleinde. 

» Bekijk hier alle desinfectiemiddelen en reinigingsmiddelen van Menno Chemie


Aangeraden Menno producten door onze specialisten

Bekijk alle

Toebehoren ontsmettingsmiddelen

Bekijk alle
 • Wat zijn de voordelen van reiniging en desinfectie met schuim?

  Bij vloeibare reiniging- en desinfectiemiddelen is de effectiviteit van het product altijd afhankelijk van het samenspel tussen inwerktijd en concentratie. Terwijl een teler de concentratie nog kan beïnvloeden, is dit bij de inwerktijd niet het geval. In dit artikel zet onze specialist de voordelen van reiniging en desinfectie met schuim op een rij. 


  Lees verder
 • Hoe reinig ik mijn teeltmaterialen?

  De hoeveelheid vuil en het type vuil in de tuinbouw verschilt aanzienlijk van andere sectoren. Vervuiling die ontstaat door plantresten, plantsappen, grond, stof en ander organisch materiaal hecht zeer sterk aan diverse oppervlakken. De ontvettende eigenschappen van reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat dit organisch materiaal beter oplost. In dit artikel wordt meer uitgelegd over de manieren van reinigen van materialen. 

  Lees verder
 • 3 tips voor onderhoud van een desinfectiemat

  Een desinfectiemat is een preventieve hygiëneoplossing bij personen- en transportverkeer in de glastuinbouw om de insleep van micro-organismen en de mogelijke gevolgen daarvan tegen te gaan. Maar alleen het plaatsen van desinfectiematten is niet genoeg; deze moeten ook goed onderhouden worden zodat zij het beste resultaat leveren. Daarom geven we drie tips voor behoud van desinfectiematten. 


  Lees verder

Vragen over desinfectiemiddelen van Menno Chemie?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie. 
Do not delete this link