Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Majestic

Logo MajesticMajestic is wereldwijd de toonaangevende leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen optimaliseert en bevordert de veilige arbeidsomstandigheden in de glastuinbouw. In de tuinbouw wordt namelijk vaak gewerkt met gevaarlijke stoffen die kunnen leiden tot gezondheidsrisico's. Zo kunnen onder andere gewasbeschermingsmiddelen gezondheidsproblemen veroorzaken bij het inademen van de stof of wanneer je huid in contact komt met de stof. Persoonlijke beschermingsmiddelen bieden een oplossing. 

Majestic is onder andere marktleider op het gebied van werkhandschoenen; zowel bladplukhandschoenen, HACCP Disposable Latex, HACCP Disposable Nitril, HACCP Disposable Vinyl, rozen handschoenen als werkhandschoenen. Daarnaast kun je bij Royal Brinkman terecht voor Majestic werkkleding zoals werkbroeken, laarzen en jassen


Populair

Bekijk alle

Handschoenen

Bekijk alle
  • Bekijk de aflevering van Majestic

    Deze keer brengen we een bezoek aan het distributiecentrum van leverancier Majestic in Bergen op Zoom. Majestic is wereldwijd een toonaangevende leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor verschillende sectoren, waaronder ook de tuinbouw. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, overalls en overschoenen, optimaliseert en bevordert veilige arbeidsomstandigheden in onze sector. In de tuinbouw wordt namelijk vaak gewerkt met gevaarlijke stoffen die kunnen leiden tot gezondheidsrisico's. Zo kunnen onder andere gewasbeschermingsmiddelen gezondheidsproblemen veroorzaken wanneer je huid in contact komt met de stof. Persoonlijke beschermingsmiddelen bieden hiervoor een oplossing.  
Vragen over Majestic persoonlijke beschermingsmiddelen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Do not delete this link