Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Majestic

Logo MajesticMajestic is wereldwijd de toonaangevende leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen optimaliseert en bevordert de veilige arbeidsomstandigheden in de glastuinbouw. In de tuinbouw wordt namelijk vaak gewerkt met gevaarlijke stoffen die kunnen leiden tot gezondheidsrisico's. Zo kunnen onder andere gewasbeschermingsmiddelen gezondheidsproblemen veroorzaken bij het inademen van de stof of wanneer je huid in contact komt met de stof. Persoonlijke beschermingsmiddelen bieden een oplossing. 

Majestic is onder andere marktleider op het gebied van werkhandschoenen; zowel bladplukhandschoenen, HACCP Disposable Latex, HACCP Disposable Nitril, HACCP Disposable Vinyl, rozen handschoenen als werkhandschoenen. Daarnaast kun je bij Royal Brinkman terecht voor Majestic werkkleding zoals werkbroeken, laarzen en jassen


Populair

Bekijk alle

Handschoenen

Bekijk alle

Werkkleding

Bekijk alle
  • Handschoenen: hoe kies ik het juiste model?

    Verschillende werkzaamheden vragen om een andere mate of manier van bescherming van de handen (bijvoorbeeld tegen ruwe materialen of chemicaliën). Anderzijds kan het ook zijn dat handschoenen gebruikt worden om het gewas te beschermen en om bacterieverspreiding via de handen te voorkomen.

    Lees verder
  • Wat is het verschil tussen latex, vinyl en nitril handschoenen?

    In de tuinbouw worden er disposable handschoenen gebruikt voor allerlei verschillende werkzaamheden, zoals bladplukken en sorteren, maar ook voor het klaarmaken van gewasbeschermingsmiddelen. Disposable handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: latex, vinyl en nitril. Maar welk materiaal kunt u het beste kiezen?

    Lees verder

Vragen over Majestic persoonlijke beschermingsmiddelen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Do not delete this link