Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Label Solutions

Label Solutions

Logo DatalogicOm makkelijk inzicht te krijgen in de inkomende en uitgaande goederen, kun je gebruik maken van een barcodesysteem waarbij met je met een scanner het product gemakkelijk kan scannen. Middels bijbehorende software kun je deze informatie dan overzichtelijk in een systeem borgen.

Labelsolutions is een partner welke kan voorzien in barcode scanners van Datalogic. In dit assortiment zitten gewone en industriële scanners die zowel 1-dimensionaal als 2-dimensionaal kunnen scannen. De industriële scanners zijn voorzien van 3GL (GreenLight) technologie, dit is een technologie waarbij de scanner middels rode en groene lampjes feedback geeft over de status van de scan. Bekijk snel de modellen:

Label Solutions is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

1D handscanners

Bekijk alle

2D handscanners

Bekijk alle


  • Er zijn twee soorten barcodes: 1-dimensionaal (1D) en 2-dimensionaal (2D)

    1D barcodes zijn de barcodes die alleen verticale strepen bevatten, deze barcode kan alleen horizontaal gescand worden (bijvoorbeeld EAN codes en Code 39).
     2D barcodes zijn gekenmerkt door zowel horizontale als verticale strepen/punten, deze barcode kan 360° gescand worden (bijvoorbeeld PDF codes en QR codes). Een voorbeeld hiervan vind je hiernaast. 

Do not delete this link