Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Killgerm

Killgerm

Logo KillgermKnaagdieren en andere plaagdieren kunnen op veel bedrijven in de glastuinbouwsector grote overlast veroorzaken. Plaag- en knaagdieren kunnen het gewas beschadigen, virussen, ziektes, schimmels en bacteriën overdragen en bovendien kunnen ze ook objecten vernielen. Dit allemaal kan tot nare gevolgen leiden voor de productie van jouw gewas. Daarom is het van belang deze plaagdieren te bestrijden en te voorkomen. In dit kennisbankartikel lees je meer over het bestrijden van plaagdieren

Met de producten van Killgerm kun je knaagdieren en plaagdieren bestrijden of voorkomen. Als eerst is het belangrijk om te monitoren van welke knaagdier of plaag je last hebt, bekijk hier welke producten je daarvoor nodig hebt. Vervolgens kun je met deze producten de plaag of knaagdieren wegvangen. Als laatste redmiddel kun je de knaagdieren of plaag bestrijden met rodenticidenGebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik!


Best verkochte producten van Killgerm

Bekijk alle

Knaagdierbestrijding

Bekijk alle
 • Hoe kan ik schade aan mijn bassin door knaagdieren tegengaan?

  In koude periodes gaan knaagdieren (zoals muizen en ratten), maar ook andere plaagdieren (zoals mollen) op zoek naar een warme en droge schuilplaats. Naast de kas, is ook het bassin een favoriete plek voor deze dieren. Ze kruipen onder het bassinzeil en bouwen hier vervolgens een nest. Dit lijkt in eerste instantie misschien onschuldig, maar in de praktijk kan dit tot enorme schade aan het bassin zorgen, met in het ergste geval inzakking tot gevolg. In dit artikel vertelt Jeroen van Katwijk van onze partner Seahorse Diving meer over de gevolgen van knaagschade aan bassins.

  Lees verder
 • Hoe kan je knaagdieren signaleren en bestrijden?

  Knaagdieren kunnen een groot probleem vormen op glastuinbouwbedrijven: ze brengen schade aan in het gewas, kunnen allerlei ziektes, virussen, schimmels en bacteriën overdragen en vernielen ook elektriciteitskabels en leidingen. Door knaagdieren tijdig te bestrijden, kun je deze problemen voorkomen. 


  Lees verder
 • Hoe voorkom je vraatschade door muizen aan kweekzakjes en kweeklint?

  Zodra de herfst aanbreekt en het kouder en natter wordt, gaan muizen en andere knaagdieren de warmte opzoeken in kassen. Hier nestelen ze zich, waarna ze op zoek gaan naar voedsel. Vaak gaan ze zich hierbij te buiten aan de kweekzakjes of –linten met roofmijten die in het gewas hangen. Muizen vinden dit namelijk heerlijk. In het najaar en 's winters zie je bij telers dan ook veel gevallen van vraatschade. Dit is uiteraard... 

  Lees verder

Specialisten platformVraag over de Killgerm ongediertebestrijdingsproducten of deze leverancier?

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link