Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    KH Fotosupport

KH Fotosupport

Logo KH fotosupportDe fotostudio's zijn speciaal ontwikkeld voor het fotograferen van potplanten en bloemen voordat deze naar de veiling gaan. Met name de belichting is belangrijk. KH Fotosupport werkt daarom met speciale ringverlichting waarmee altijd een goed beeld wordt gerealiseerd, of het nu om grote of kleine producten gaat. De fotostudio's zijn standaard leverbaar in drie uitvoeringen: de Fotostudio Deluxe, de Fotostudio Basic en de Fotostudio Deense kar. Andere uitvoeringen zijn mogelijk, geheel aangepast aan de wensen van de klant.

De studio's zijn eventueel leverbaar met elektrische roldeur om de studio inbraakveilig te maken. Een optie is een barcodelezer om efficiënt de producten te kunnen scannen, zodat het eenvoudig is om veel foto's achter elkaar te maken. Ook een vaste cameraopstelling is mogelijk om het fotograferen verder te automatiseren. Een ander optie is de speciale software, waarmee eenvoudig sjablonen gemaakt kunnen worden van de producten. Deze sjablonen kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan elk EAB pakket.  


KH Fotosupport is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


  • De aflevering van KH Fotosupport

    In de seriereeks "De (af)levering van..." laten we elke maand zien waar onze producten vandaan komen. Van welke leverancier komen de producten en hoe worden de producten gemaakt? Hoe kunnen die producten ervoor zorgen dat jij een betere teelt krijgt? In deze aflevering vertelt Wampe van der Poel van KH Fotosupport meer over professionele productfotografie en beeldveilen. Op locatie bij Dümmen Orange vertelt ze meer over het belang van een goede kwaliteit productfoto en laat ze ons zien hoe een fotostudio hieraan bijdraagt.  


Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over beeldveilen of over het gebruiken van een Fotostudio? Vul het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Do not delete this link