Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    KH Fotosupport

KH Fotosupport

Logo KH fotosupportDe fotostudio's zijn speciaal ontwikkeld voor het fotograferen van sierteeltproducten voordat deze naar de veiling gaan. Met name de belichting is belangrijk. KH Fotosupport werkt daarom met speciale ringverlichting waarmee altijd een goed beeld wordt gerealiseerd, of het nu om grote of kleine producten gaat. De fotostudio's zijn standaard leverbaar in drie uitvoeringen: de Fotostudio Deluxe, de Fotostudio Basic en de Fotostudio Deense kar. Andere uitvoeringen zijn mogelijk, geheel aangepast aan de wensen van de klant.

De studio's zijn eventueel leverbaar met elektrische roldeur om de studio inbraakveiling te maken. Een optie is een barcodelezer om efficiënt de producten te kunnen scannen, zodat het eenvoudig is om veel foto's achter elkaar te maken. Ook een vaste cameraopstelling is mogelijk om het fotograferen verder te automatiseren. Een ander optie is de speciale software, waarmee eenvoudig sjablonen gemaakt kunnen worden van de producten. Deze sjablonen kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan elk EAB pakket.  


Meest verkochte fotoapparatuur

Bekijk alle

Fotostudio apparatuur

Bekijk alle
  • Professionele foto voorkomt achteraan veilen

    Om de informatie op de klok te verbeteren en zo het aantal klachten van kopers te verminderen, stelt Royal FloraHolland telers per 1 januari 2017 verplicht om een representatieve productfoto aan te leveren. Producten die niet zijn voorzien van een productfoto, zullen achteraan worden geveild. Royal Brinkman helpt telers aan deze maatregel te voldoen en neemt professionele fotostudio’s van KH Fotosupport op in het assortiment.  

    Lees verder
  • 5 tips voor een goede productfoto

    De digitale verkoop van bloemen en planten neemt steeds verder toe. Hierdoor wordt het belang van een goede productfoto ook steeds groter: een klant wil immers weten wat hij koopt. Royal FloraHolland stelt kwekers zelfs verplicht om een representatieve foto aan te leveren. Maar hoe maak je dan een kwalitatief goede productfoto? In dit artikel geeft Kees Helderman van onze partner KH Fotosupport 5 tips voor het maken van een goede productfoto. 

    Lees verder

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over beeldveilen of over het gebruiken van een Fotostudio? Vul het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Do not delete this link