Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    BestemmingPlanBezwaar

BestemmingsPlanBezwaar

Logo bestemmingsplanbezwaarBestemmingsPlanBezwaar biedt snel, kwalitatief hoogwaardig juridisch advies over bestemmingsplannen en vergunningen. Hierdoor wordt bijvoorbeeld duidelijk wat de snelste route is om bouwprojecten (in strijd met het bestemmingsplan) toch mogelijk te maken. Met BestemmingsPlanBezwaar kun je als gelijkwaardig gesprekspartner de plannen presenteren aan de gemeente. Met de juiste juridische argumentatie kan de gemeente overtuigd worden en wordt het project sneller mogelijk gemaakt. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun jede bestemming van een bedrijfswoning wijzigen, advies vragen over de uitbreiding van een warenhuis en als laatste kan BestemmingsPlanBezwaar ook helpen bij het realiseren van een (extra) bedrijfswoning

Voordelen van inschakeling van BestemmingsPlanBezwaar:
 • BestemmingsPlanBezwaar is een afdeling van Advocatenkantoor Zwinkels. Juliëtte Zwinkels heeft als advocaat meer dan twintig jaar ervaring met tuinbouwzaken.  
 • Discrete behandeling van uw verzoek. 
 • BestemmingsPlanBezwaar werkt landelijk en beschikt over alle bestemmingsplaninformatie in heel Nederland. 
 • Juristen uit verschillende delen van het land zijn bij Bestemmingsplanbezwaar aangesloten. Hierdoor kan ook ter plekke opgetreden worden en kunnen zij meegaan naar de gemeente. 
 • De snelst mogelijke afwikkeling van uw juridische vraag door een tuinbouwspecialist!

BestemmingsPlanBezwaar is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Bestemmingswijziging bedrijfswoning naar burgerwoning

Bekijk alle

Uitbreiding warenhuis

Bekijk alle

Realiseren bedrijfswoning

Bekijk alle
 • “Bestemmingsplanbezwaar weet precies wat volgens de wet mogelijk is”

  Case: "De gemeente wilde de doorlopende weg waaraan mijn bedrijf gevestigd is doortrekken naar een woonwijk, zonder dat de daarvoor benodigde vergunningen aanwezig waren. Dit was een tijdelijke oplossing, met onbekende einddatum. Mijn bezwaar was dat er veel bedrijfsverkeer over deze weg plaats ging vinden, waardoor verkeersonveilige situaties zouden ontstaan."

  Ervaring: “BestemmingsPlanBezwaar heeft mij goed geholpen in deze procedure. Als je al langere tijd in een procedure zit, kan dit resulteren in een tunnelvisie en dan is het fijn om iemand te hebben die je vertelt wat je mogelijkheden nog zijn. Uiteindelijk is er een kort geding aangespannen en een verkeersdeskundige aangehaakt om de verkeersonveiligheid aan te tonen. Uiteindelijk hebben wij van de rechtbank gelijk gekregen, en is de weg niet doorgetrokken, maar er omheen gelegd."

  Ron Hooyman van Flora Plus - Aalsmeer

 • “Dankzij Bestemmingsplanbezwaar heb ik mijn bedrijfswoning kunnen bouwen.”

  Case: "Ik heb een glastuinbouwbedrijf in Bleiswijk en wilde hierbij een bedrijfswoning bouwen. In principe stond de gemeente welwillend tegenover mijn bouwplannen, totdat de buurman aangaf problemen te hebben met de bouw van een bedrijfswoning. Dat is het moment dat ik Bestemmingsplanbezwaar heb ingeschakeld."

  Ervaring: "BestemmingsPlanBezwaar heeft mij erg goed bijgestaan. De persoonlijke manier van werken van Bestemmingsplanbezwaar heb ik als zeer prettig ervaren. Ze hebben de benodigde juridische kennis in huis om een positief resultaat te bereiken en dat geeft vertrouwen. De pogingen tot tegenwerken van de buurman en een opeenstapeling van fouten van de gemeente maakten het in eerste instantie uitzichtloos. Het is mevrouw Zwinkels gelukt om het bij de gemeente voor elkaar te krijgen.”

  René Stam - Bergschenhoek

 • “Het is betaalbaar, zeker in vergelijking met wat je normaal gesproken betaalt voor juridisch advies.”

  Case: "Ik heb Bestemmingsplanbezwaar ingeschakeld om juridische zekerheid te krijgen over het plaatsen van enkele bouwwerken, waarbij de vraag was of dit wel was toegestaan. Bestemmingsplanbezwaar heeft de zaak voor ons geïnventariseerd en een duidelijk advies gegeven. De uitkomst was in ons voordeel, dus hier waren wij erg blij mee."

  Ervaring: “In eerste instantie twijfelde ik of ik niet beter voor een advocaat in de buurt kon kiezen, dan voor een online dienst. Door de specialisatie in omgevingsrecht heb ik toch voor hen gekozen. Het advies was eigenlijk een voorzorgmaatregel: we wilden graag vooraf weten hoe wij er juridisch voor stonden. Het heeft ons juridische zekerheid opgeleverd door het snel verzorgen van een rapport met verschillende vervolgscenario's en het leveren van goede service. BestemmingsPlanBezwaar leverde een goed en betaalbaar juridisch advies."

  Ruben Berghauser Pont - AmsterdamVraag over de producten of deze leverancier?

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link