Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Jabrulier

Jabrulier

JabrulierHet is altijd fijn als je in een omgeving werkt waarbij je zelf de temperatuur kan reguleren. Zo kun je met airconditioning en ventilatiesystemen ervoor zorgen dat het op warme dagen lekker koel is in het kantoor. Of met een luchtverwarmer reguleren dat het kantoor een aangename temperatuur heeft op koude dagen. Ook luchtbehandeling is mogelijk bij het verversen van de lucht in het kantoor. 

Jabrulier is een leverancier die kan helpen bij het verkoelen of het behandelen van de lucht in het kantoor. Zo is het nooit meer te vochtig, te droog, te koud of te warm. Jabrulier werkt met standaard- en maatwerkoplossingen voor alle klimaatwensen. Via Royal Brinkman realiseert Jabrulier het gewenste binnenklimaat voor kantines en bedrijfsruimte.


Jabrulier is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

  • Luchtbehandelingskast

    Ook kun je bij Jabrulier terecht  voor het ventileren of verwarmen van grotere ruimtes. Hiervoor maken ze gebruik van grote behandelingskasten. Lucht van buiten kan zo makkelijk behandelt worden door deze kasten en op juiste temperatuur het bedrijf in worden gepompt. Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier. 


Specialisten platformVraag over het reguleren van het klimaat in een bedrijfsruimte of over deze leverancier?

Heb je vragen over het verkoelen of verwarmen van de lucht in een van de bedrijfsruimten? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link