Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Inno-Agro

Inno-Agro

Logo Inno AgroAl geruime tijd moeten tuinders voldoen aan de waterzuiveringsplicht. Dit houdt in dat restwaterstromen voor 95% gezuiverd moeten zijn van gewasbeschermingsmiddelen. Er zijn een aantal aandachtspunten omtrent dit zogenoemde wateremissie. Inno-Agro is een partij die kan helpen bij deze waterzuiveringsplicht. Er is namelijk een uitzondering: voor kwekers die kunnen aantonen dat ze een nul-lozing hebben (emissieloos telen en geen drainwater lozen), is de zuiveringsplicht niet meer van toepassing. 

Inno-Agro helpt bij het aantonen van nul-lozing. Ten eerste zullen zij een quickscan uitvoeren, welke laat zien in hoeverre het mogelijk is om te voldoen aan nul-lozing. Daarnaast kunnen zij ook helpen bij de daadwerkelijke aantoning van nul-lozing. Dit kan goedkoper zijn dan het aanschaffen van waterzuiveringsinstallaties, de adviezen van Inno-Agro hebben namelijk een indicatieprijs van €500 euro. 

Het is niet veel werk om aan te tonen dat je aan nul-lozing voldoet. Inno-Agro gebruikt namelijk een stappenplan: 
  1. Een bezoek aan het bedrijf waarin ze de situatie bekijken en gegevens verzamelen
  2. Inno-Agro gaat deze gegevens vervolgens uitwerken in een analyse van de waterstromen. 
  3. Als laatst ontvang je een advies over de aanpassingen om te voldoen aan nul-lozing.

Inno-Agro is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Voldoen aan nul-lozing

Meer informatie of een vraag over deze dienst?Specialisten platform

Zou je graag meer informatie ontvangen over deze dienst of heb je een vraag hierover? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur - en zullen je aanvraag behandelen.Do not delete this link