Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

HPNow | Verhoog je oogst en bescherm je planten

Reinig je irrigatiesysteem en verbeter de wortelontwikkeling. Tijdens de wisselteelt heb je de irrigatiesystemen grondig gereinigd. Maar terwijl het nieuwe gewas groeit, ervaar je dat de kwaliteit van het gewas afneemt. Dit kan worden veroorzaakt door de vervuiling van het irrigatiesysteem met zware metalen of andere stabilisatoren en onzuiverheden. De vervuilde irrigatiesystemen hebben een negatieve invloed op het gewas. Daarom is een goede waterkwaliteit van groot belang.
 • Voordelen van het gebruik van HPGen


   Duurzamer,
   Houdt het irrigatiesysteem schoon,
   Bestrijdt ziekteverwekkers die de planten kunnen aantasten,
   Water, lucht en elektriciteit zijn de enige ingrediënten die nodig zijn.


  Geïnteresseerd in het stimuleren van de oogst en het beschermen van jouw planten?

  Stel je vraag
 • Houd je irrigatiesysteem schoon
  Om te voorkomen dat het irrigatiesysteem wordt verontreinigd, kun je verschillende chemische producten gebruiken. Dit betekent echter dat de chemicaliën in het water worden gemengd en de wortelontwikkeling van het gewas zullen beïnvloeden. HPGen kan jouw duurzame oplossing vormen. Met de HPGen™ generatoren ben je in staat om Peroxide UltraPure™ zelf ter plaatse op de kwekerij te produceren. Deze ultrazuivere vorm van waterstofperoxide kun je direct aan het irrigatiesysteem toevoeren. Hierdoor kan je het irrigatiesysteem het water tijdens het kweekproces gemakkelijk schoon houden en de gewasgroei bevorderen. De waterstofperoxide breekt af in zuiver water en zuurstof, wat leidt tot meer opgeloste zuurstof in het water. 


  • Chemie-vrij

   Alleen water, elektriciteit en lucht zijn nodig om op locatie waterstofperoxide te produceren. Op- en overslag van gevaarlijke chemicalien is niet nodig.
  • Autonoom

   Produceert Peroxide UltraPure™ op locatie, op aanvraag. Het systeem draai automatisch en wordt continu via de cloud gemonitord, om een optimale werking te garanderen.
  • Veilig

   HPGen™ produceert veilige, lage concentraties. De cellen werken op een lage spanning en gebruiken een elektroliet op membraanbasis, wat het riscio op elektrolietlekkage wegneemt.
  • Schaalbaar

   Ons modulair ontwerp maakt schaalbaarheid mogelijk door het aantal cellen in een installatie te vergroten. Daarbij kan een systeem meerdere modules omvatten.


Soorten HPGen-generatoren

 • HPNow A-serie

  Ontworpen voor toepassingen die tussen 1 kg / dag en tot 3 kg / dag vereisen. 

  Ideaal voor de behandeling van irrigatiewater in kassen, water voor vee, broederijen in aquacultuur, en industriële en gemeentelijke waterbehandeling met lage doorvoercapaciteit.

  Lees verder
 • HPGen I-serie

  Industrieel, zeer schaalbaar ontwerp voor veeleisende toepassingen, die 5 kg / dag en meer vereisen.

  Geschikt voor de behandeling van irrigatiewater in velden van 50 ha en meer, middelgrote tot grote koeltorens, geavanceerde oxidatieprocessen en proceswaterbehandeling.

  Lees verderHPNow

HPNow biedt een uitgebreide lijn van on-demand elektrochemische waterstofperoxidegeneratoren op locatie, die alleen water, elektriciteit en lucht nodig hebben om te werken. 

De HPGen A-serie is een volledige oplossing in een enkele behuizing, die Peroxide UltraPure™ doorvoercapaciteiten biedt van 1 kg / dag tot 3 kg / dag, en voldoet aan de eisen van de meeste tuinbouw- en veeteelttoepassingen, evenals industriële en gemeentelijke waterbehandeling met lage doorvoercapaciteiten. 

De HPGen I-serie is zeer schaalbaar en ontworpen voor veeleisende industriële en gemeentelijke waterzuiveringstoepassingen met een Peroxide UltraPure™ verwerkingscapaciteit van 5 kg/dag en meer.
Do not delete this link