Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Houweling Veiligheid

Logo HouwelingHouweling Veiligheid levert als groothandel een volledig pakket Persoonlijke Beschermings- middelen (PBM’s), werkkleding, ergonomische producten en artikelen voor bedrijfshygiëne. Daarnaast ontwikkelt Houweling Veiligheid specialistische activiteiten op het gebied van ademluchttechniek, advies, installatie, reparatie en certificering. Het assortiment omvat tevens werk- en veiligheidskleding van bekende merken als HLM, Safety Jogger, Hydrowear, Tricorp, Fristads Kansas en 3M. Maar ook hand-, hoofd- en gehoorbescherming en veiligheidsschoenen heeft Royal Brinkman in haar assortiment.

Royal Brinkman levert een breed assortiment Houweling Veiligheid producten in de productgroepen: gehoorbescherming, oogbescherming, hoofdbescherming, maskers en filtersschoenen en kleding.

Best verkochte producten van Houweling

Bekijk alle

Werkkleding van Houweling

Bekijk alle

Veiligheids- en persoonlijke beschermingsmiddelen

Bekijk alle
 • Handschoenen: hoe kies ik het juiste model?

  Verschillende werkzaamheden vragen om een andere mate of manier van bescherming van de handen (bijvoorbeeld tegen ruwe materialen of chemicaliën). Anderzijds kan het ook zijn dat handschoenen gebruikt worden om het gewas te beschermen en om bacterieverspreiding via de handen te voorkomen.

  Lees verder
 • Verbanddoos op het bedrijf – wat zijn de regels?

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, zelfs als u maatregelen treft voor een veilige werkomgeving. Het is dan belangrijk dat er snel gehandeld kan worden door een hulpverlener en dat hij daarbij de juiste benodigdheden tot zijn beschikking heeft. Wij geven u meer informatie over de regels wat betreft de verbanddoos bij u op het bedrijf.

  Lees verder
 • Hoe kies je de juiste veiligheidsbril?

  Veiligheidsbrillen beschermen de ogen tegen allerlei gevaren, zoals UV, opspattende deeltjes en chemische stoffen. De noodzaak van een veiligheidsbril moet niet onderschat worden, want dagelijks lopen wereldwijd gemiddeld 600 personen oogletsel op door het niet dragen van de benodigde oogbescherming. Ook in de tuinbouw is het dragen van een veiligheidsbril soms nodig. Maar hoe kiest u de juiste veiligheidsbril?

  Lees verder

Vragen over persoonlijke beschermingsmiddelen van Houweling?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Do not delete this link