Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Logo HouwelingHouweling Veiligheid levert als groothandel een volledig pakket Persoonlijke Beschermings- middelen (PBM’s), werkkleding, ergonomische producten en artikelen voor bedrijfshygiëne. Daarnaast ontwikkelt Houweling Veiligheid specialistische activiteiten op het gebied van ademluchttechniek, advies, installatie, reparatie en certificering. 

Het assortiment omvat tevens werk- en veiligheidskleding van bekende merken als HLM, Safety Jogger, Hydrowear, Tricorp, Fristads Kansas en 3M. Maar ook hand-, hoofd- en gehoorbescherming en veiligheidsschoenen.

Wij leveren een breed assortiment Houweling Veiligheid producten in de productgroepen: gehoorbescherming, oogbescherming, hoofdbescherming, maskers en filtersschoenen en kleding


     

Werkschoenen van Houweling

Bekijk alle

 • Werkschoenen van Houweling

  De schoenen van Houweling zijn speciaal gemaakt om je voeten veilig te houden, dit varieert van bescherming tegen scherpe voorwerpen tot natheid. Afhankelijk van waar je de schoenen voor gebruikt kan je kiezen uit de veiligheidsnormen SB en S1 tot en met S5. Kies de juiste schoen op basis van je werkzaamheden en veiligheidskenmerken, zoals waterdichtheid, elektrische weerstand of hittebestendigheid. 

 • Werkkleding van Houweling

  De werkkleding van Houweling biedt de juiste bescherming tegen diverse gevaren en risico's in de kas. Denk aan signaalkleding, thermische kleding, regenkleding, vlam vertragende, wegwerp of vloeistofdichte kleding.
  Het dragen van de juiste kleding beperkt veiligheidsrisico’s en waarborgt comfort van jezelf en je werknemers. Alle onze beschermende werkkleding is CE-gemarkeerd.


 • Persoonlijke beschermingsmiddelen van Houweling

  Hand-, adem-, gehoor-, hoofd-, en oogbescherming vallen allemaal onder persoonlijke beschermingsmiddelen. Je handen en gezicht zijn extra kwetsbaar bij het gebruik van bepaalde stoffen of gereedschappen in de kas. Houweling biedt een compleet assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen van hoog niveau. Houd rekening met je werkomstandigheden wanneer je beschermingsmiddelen voor jezelf of je werknemers koopt. 


Anker

 Do not delete this link