Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Horti-Cultura

Horti-Cultura

Horti-Cultura is gespecialiseerd in kasverwarming en klimaattechniek in de glastuinbouw. Zij zijn expert en hebben meer dan 30 jaar ervaring in het energie-efficiënt ontwerpen en realiseren van installaties voor kassen, en kunnen op technisch gebied uitgebreid adviseren bij de juiste keuze en montage. Andere mogelijkheden:

Onderdelen Kasverwarming 
Onderdelen van de kasverwarming kunnen makkelijk gevonden worden in de Onderdelenzoeker


Meest verkochte kasverwarmingsonderdelen

Bekijk alle

Las-hulpstukken

Bekijk alle

Producten Siemens

Bekijk alle
  • Tips voor onderhoud aan het verwarmingssysteem

    De oorzaak van de meeste mankementen aan verwarmingssystemen is de kwaliteit van het gebruikte water. Kwalitatief slecht ketelwater veroorzaakt corrosie, kalkaanslag en verstoppingen en zorgt ervoor dat het verwarmingssysteem extra hard moet werken om de ingestelde kastemperaturen te realiseren. Maar ook onvoldoende reiniging en lekkende afdichtingen kunnen zorgen voor problemen. Goed en regelmatig onderhoud aan het verwarmingssysteem voorkomt dit soort mankementen. Daarom geeft onze specialist tips.

    Lees verder

Specialisten platformHeb je een vraag over het product?

Heb je een vraag over dit product of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdeel. Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link