Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Holland Heater

Holland Heater

Logo Holland HeaterHolland Heater is in 1975 gestart met de ontwikkeling en productie van heteluchtkachels en ventilatoren voor met name de tuinbouw sector en later ook in de agrarische sector. 

Holland Heater ontwikkelt, produceert en verkoopt een compleet assortiment hete lucht kachels en ventilatoren voor het verwarmen en ventileren van kassen. Het bedrijf is wereldwijd actief als toonaangevende marktpartij en onderscheidt zich door innovatie, kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. De verwarmingsinstallatie is een essentieel onderdeel van een optimaal kasklimaat. 

Bij Royal Brinkman kun je  terecht voor de heteluchtkachels van Holland Heater. In het assortiment vind je gasgestookte kachels en olie gestookte kachels. Het voornaamste verschil hiertussen is de energiebron. In de onderdelenzoeker vind je alle (reserve-)onderdelen van deze kachels. 


Populaire kachels

Bekijk alle

Oliegestookte luchtverwarmers & kachels

Bekijk alle

Gesloten gasgestookte kachels

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over kachels of wil je meer informatie? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link