Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Hermadix

Hermadix logoSterkere krijtmiddelen, betere coatings
Hermadix is een wereldwijde leverancier van schermmiddelen, die toegepast worden in de tuinbouw; zowel in de glastuinbouw als op kassen van polycarbonaat of plastic. Het assortiment bestaat o.a. uit krijtmiddelen en diffuuscoatings die bijdragen aan een optimaal kasklimaat. Het bedrijf staat voor innovatie, kwaliteit en persoonlijkheid. Hermadix is in 1946 opgericht en sindsdien gevestigd vlakbij Aalsmeer en Schiphol. 

Royal Brinkman is exclusief leverancier van Hermadix producten voor in de tuinbouw, waardoor voor elke kas en gewas een geschikt krijtmiddel verkrijgbaar is. Sommige teelten hebben baat bij de reflectie van licht, waardoor de temperatuur in de kas verlaagd wordt. Daarnaast heeft Hermadix verschillende coatings ontwikkeld, zodat je het hele jaar door zeker kan zijn van een optimaal kasklimaat. Haal meer rendement uit je zonlicht door het diffuus te maken, terwijl je de warmte buiten houdt. Tot slot biedt Removit een oplossing voor het verwijderen van schermmiddelen (Q- en D-producten) van het kasdek. 

Krijtmiddelen

Bekijk alle

Diffuuscoatings

Bekijk alle

Reinigers

Bekijk alle


Verschil krijtmiddel en diffuus coatings

Vragen over Hermadix of de producten?

Heb je vragen over Hermadix, wil je advies op maat of wil je meer weten over de krijtmiddelen, diffuuscoatings en reinigers? 
Neem dan contact op met onze schermmiddelen specialisten van de afdeling gewasverzorging, Richard Hagedoorn en Gai Vegter of vul onderstaand formulier in. 

Do not delete this link