Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

HB Techniek

HB Techniek is specialist op het gebied van camerabewaking, inbraakalarm en toegangscontrole. Voor elke toepassing is er een oplossing. Camera's zijn preventief en indicatief. Als er camera's op het terrein hangen dan zullen overtreders sneller afgeschrikt worden. Mocht een overtreder toch de fout begaan, dan kan de dader met behulp van camera's makkelijk geïdentificeerd worden en kan bewijsmateriaal verzameld worden. Ook ter controle van bijvoorbeeld de logistiek zijn camera’s een toegevoegde waarde.

Jablotron 100 wordt aangeraden als inbraakalarm. Dit multifunctioneel systeem heeft naast een alarmsysteem ook de mogelijkheid op andere dingen aan te sturen. Denk hierbij aan verlichting, toegangsdeuren, verwarming etc. Het mooie van dit systeem is dat het volledig te bedienen is via een app op telefoon en/of tablet. 

Door het invoeren van een toegangssysteem kunnen deuren beveiligd worden met tags, passen en/of deurcodes. Alle activiteiten omtrent de toegang worden geregistreerd. Een andere optie voor toegangscontrole is een stand-alone keypad. Dit is een codebedienpaneel die één deur kan openen. Handig voor losse deuren en snelle installatie.

» Bekijk hier de algemene voorwaarden voor HB Techniek

Alarmapparatuur

Bekijk alle

Toegangsapparatuur

Bekijk alle

Onderdelen van toegangs- of alarmapparatuur

Bekijk alle

Vraag over de producten of deze leverancier? 

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link