Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Koelcel opslag biologie
Biocel

De Biocel van Hans van der Meijs BV onderscheidt zich door middel van het creëren van een ruime toegankelijke klimaatcel om de biologie veilig en op de gewenste temperatuur op te kunnen slaan. De cel is/kan worden voorzien van een brede hoge toegangsdeur, zodat grote aantallen biologie op bijvoorbeeld een deense kar in- en uitgereden kan worden. Verder wordt er met dit concept gebruik gemaakt van de koelunit van de koelcel, waardoor er flink op de kosten wordt bespaard. Voorwaarde is wel dat er een koelcel aanwezig is (mocht dit niet zo zijn kan er een ‘plug and play’ insteek koelunit worden bijleverd). Daarnaast kan er afhankelijk van de situatie maatwerk worden geleverd, omdat er naar 
keuze met nieuwe of gebruikte sandwichpanelen kan worden gewerkt die in elke gewenste maat kan worden geleverd en gebouwd. 

Specialisten platformMeer informatie? 
Voor de installatie van een Biocel is het belangrijk om te weten wat de huidige situatie is omtrent koeling. Heb je hierover vragen, of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Koelcel en panelenbouw - Hans van der Meijs BV

Hans van der Meijs BV levert nieuwe en gebruikte koelcellen, sandwichpanelen, koelceldeuren, koelinstallaties en halkoeling. Zij staan garant voor alle gekoelde toepassingen binnen de tuinbouw. Zij hebben een nieuw concept ontwikkeld. Het betreft een bio klimaat cel die tegen de bestaande koelcel aangebouwd kan worden om zo door middel van een thermostaat gestuurde ventilator de temperatuur op bijvoorbeeld 15 graden te houden. Dit is niet alleen efficiënt voor de ruimte, maar bespaart ook kosten door gebruik te maken van de toepassingen van de bestaande koelcel!

Hans van der Meijs is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Uitbreiding koelcel voor biologie
Do not delete this link