Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Logo GallagherHet heeft een aantal voordelen om dieren rondom de kas te laten grazen. Ten eerste bevorderd dit de conditie van het gras, omdat dieren het gras kort houden. Daarnaast kan de aanzicht van het bedrijf verbeterd worden omdat dieren een positief effect hebben op mensen. Om deze dieren op het juiste stuk gras te houden, is het noodzakelijk om een afrastering te gebruiken. Gallagher is groot in schrikdraad en biedt een eersteklas product met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De producten van Gallagher worden vanuit een agrarische visie ontwikkeld en getest door gebruikers: innovatie door en voor de uiteindelijke gebruiker van het product. De producten van Gallagher bestaan uit een complete kit ten behoeve van het dier waarvoor je de afrastering wilt gebruiken. De onderdelen in de kit zijn ook los verkrijgbaar. Bekijk het assortiment en stel een pakket schrikdraad samen of kies een standaard pakket. Zo kunnen gemakkelijk dieren worden gehouden rondom de kas!


Gallagher is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Complete schrikdraadkits

Bekijk alle

Onderdelen van schrikdraad

Bekijk alle


  • Waar moet je op letten bij het kopen van schrikdraad?


    Schrikdraad wordt vaak gebruikt voor het binnen- of juist buitenhouden van dieren. Zodra een dier tegen het schrikdraad aan loopt, krijgt het dier een krachtige schok, waardoor het niet verder door zal lopen. Ga je schrikdraad kopen, dan is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. In dit artikel zet onze specialist de aandachtspunten op een rij. 


    Meer weten? 


Vraag over schrikdraad of over Gallagher?

specialisten platform

Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link