Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Flexxolutions GFS

Flexxolutions GFS

Flexxolutions GFS
Flexxolutions GFS is een productiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van innovatieve textieloplossingen voor afdek- en opslagsystemen voor gassen en vloeistoffen. 

De kracht van Flexxolutions is de klant specifieke ontwikkeling, productie en assemblage van gestandaardiseerde afdeksystemen zoals silodaken in normaal en gasdicht ontwerp, lucht- en dubbellaagsdaken voor de biogasindustrie, maar ook opslagsystemen in de vorm van flexxotanks voor water en brandstoffen en hoogwaardige zakken voor de opslag van mest, gassen en combinaties daarvan. Flexxolutions heeft als visie een betere sociale en ecologische omgeving achterlaten voor toekomstige generaties. Daarom hechten zij veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. 

De voordelen van Flexxolutions
 • Beschikking over alle noodzakelijke productietechnieken op het gebied van design (Solidworks 3D), montage (CNC snijden) en lassen (hoge frequentie en hete lucht)
 • Het systeem kan snel ontworpen, geproduceerd en gemonteerd worden 
 • In het bezit van de KIWA KOMO-certificering ISO-9001:2015 voor silodaken, mestzakken en het KIWA-procescertificaat voor PVC-folieverwerking 

Flexxotank

Bekijk alle

Flexxobag

Bekijk alle

Flexxcover

Bekijk alle
Ontsmettingsmatten van Flexxolutions
 • Assortiment desinfectiematten

  Ontsmettingsmatten voorkomen de indringing van ziektes en plagen in het gewas. Ontsmettingsmatten zijn zowel geschikt voor het ontsmetten van schoenen als voor het ontsmetten van transport. Bekijk hier een breed assortiment ontsmettingsmatten van Flexxolutions voor personen en vervoer.

  Lees verder
 • Tips voor de aanschaf en het gebruik van een ontsmettingsmat

  Ontsmettingsmatten voorkomen de indringing van schadelijke micro-organismen in het gewas. Ontsmettingsmatten zijn zowel geschikt voor het ontsmetten van schoenen als voor het ontsmetten van transport. Flexxolutions biedt een breed assortiment ontsmettingsmatten voor personen en vervoer. Onze specialist geeft tips over de aanschaf en het gebruik van een desinfectiemat. 

  Lees verder
 • Tips voor het onderhoud van een ontsmettingsmat

  Een desinfectiemat is een preventieve hygiëneoplossing bij personen- en transportverkeer in de glastuinbouw om de insleep van micro-organismen en de mogelijke gevolgen daarvan tegen te gaan. Maar alleen het plaatsen van desinfectiematten is niet genoeg; deze moeten ook goed onderhouden worden zodat zij het beste resultaat leveren. Daarom geeft onze specialist tips voor behoud van desinfectiematten.

  Lees verderSpecialisten platform

Vraag over deze producten of over Flexxolutions?

Heb je een vraag of opslag- of afdeksystemen of zou je meer informatie willen ontvangen over Flexxolutions? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link