Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Erkon Tilhulpmiddelen

Erkon Tilhulpmiddelen

Erkon tilhulpmiddelenErkon is een toonaangevende aanbieder van moderne, hightech tiloplossing. Erkon richt zich op het beschermen van de fysieke gezondheid van medewerkers en het faciliteren van het productieproces. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, gecombineerd met 40 jaar opgebouwde ervaring en deskundigheid omtrent het veilig heffen en tillen op de werkvloer. Wie kiest voor de tiloplossingen van Erkon, kiest voor maatwerk en kwaliteit. Erkon biedt de beste verrijdbare tilhulpen, (schaar)heftafels, vacuümheffers en palletautomaten. Ook gaat Erkon persoonlijk met u in gesprek, denken zij met u mee en adviseren zij u bij het kiezen van de beste oplossing voor zowel uw medewerkers als uw bedrijfsproces. Op deze manier kunt u zich richten op een succesvolle bedrijfsvoering en kunnen uw medewerkers zich inzetten in een gezonde, moderne en meer productieve werkomgeving. De levering gaat snel, stipt volgens afspraak en er wordt uitgebreide nazorg en onderhoud geboden. 

Erkon Tilhulpmiddelen is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over Erkon Tilhulpmiddelen of over de producten van Erkon Tilhulpmiddelen? Vul het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Do not delete this link