Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    EP:Stevens

EP:Stevens

Logo EP StevensEP:Stevens, is een elektro speciaalzaak gevestigd in 's-Gravenzande. EP:Stevens verzorgt reparatie en onderhoud aan wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en alle inbouwapparatuur. Kortom, alle elektrisch- huishoudelijke apparaten.

EP:Stevens heeft het exclusieve dealerschap van diverse kwaliteitsmerken. Hierdoor treft u topmodellen aan die in de meeste winkels niet voorkomen. Zij zijn onder andere geautoriseerd dealer van Bose, Loewe, Panasonic, Sony, Philips en Samsung. Hetzelfde geldt voor huishoudelijke apparaten zoals: Bosch VIP dealer, Miele, AEG en Liebherr. Waardoor zij ook in staat zijn eventuele klachten door de eigen monteurs te kunnen laten oplossen. EP:Stevens is een zelfstandige onderneming en is aangesloten bij de internationale inkooporganisatie Electronic Partner: altijd verzekerd van een scherpe prijs en een zeer goede service!


Wasmachines en drogers

Bekijk alle

Vaatwassers

Bekijk alle

Koelkasten

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over deze producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over witgoed of zou je graag een offerte willen ontvangen? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link