Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Eblo Seating

Eblo Seating

Logo Eblo seatingDe laatste jaren is de aandacht voorde juiste houding tijdens het zitten sterk toegenomen. Mede door het invoeren van nieuwe arbowetten is zitten op werk steeds meer onder de aandacht. Ook in de professionele tuinbouw is de juiste werkhouding van groot belang. Omdat medewerkers de hele dag hard aan het werk zijn, letten zij minder op de juiste werkhouding. Maar een slechte werkhouding kan leiden tot veel klachten, omdat er geen goede aansluiting is tussen organen wat de bloeddoorstroming afneemt. Een van de oplossingen hiervoor is de juiste zithouding creëren middels werkstoelen en -krukken. Eblo Seating is een van onze partners welke werkstoelen en -krukken aanbiedt. Je vindt hier heftruckstoelen en ergonomische werkmatten, oftewel stamatten. Deze producten zorgen ervoor dat je tijdens staand en zittend werk de juiste houding hebt, waardoor lichamelijke klachten worden voorkomen. 


Eblo Seating is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Heftruckstoelen

Bekijk alle

Werkstoelen en -krukken

Bekijk alle

Stamatten

Bekijk alle

  • Tips voor staand werken

    Langdurig staand werken zorgt voor een flinke belasting van de benen en de rug, wat kan leiden tot gezondheidsklachten. Daarom is het belangrijk om de juiste maatregelen te nemen. In dit artikelen vind je mee tips om op een gezonde manier staand te werken. 

    Meer weten? 
Vraag over de producten of deze leverancier? 

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link