Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Dino-lite

Dino-lite

Logo Dino LiteHet tijdig signaleren van plagen in een gewas is van groot belang, want hoe eerder een plaag gesignaleerd wordt, hoe eerder je kan starten met het bestrijden van de plaag. Voor het signaleren en wegvangen van plagen bestaan verschillende signaleringsproducten, waaronder signaalplaten en signaalrollen. Om de plaag op de signaalplaat of -rol te herkennen, kun je gebruik maken van hand-microscopen. Daarnaast is het ook heel makkelijk om in te zoomen op het gewas, als je een rondje door de kas loopt. 

Bij Royal Brinkman kun je terecht voor microscopen van Dino-Lite. Dino-Lite is gespecialiseerd in beeldregistratie. Door gebruik van innovatie en technologie zijn zij in staat om handheld-microscopen op de gebruiker af te stemmen. Dino-Lite kan voorzien in een microscoop gericht op micro en macro beelden, beelden met een extra hoge resolutie en plagen die beter gezien kunnen worden door het gebruik van fluorescentie. Deze microscopen bevatten een USB, waardoor je de beelden makkelijk op kunt slaan en kunt terug kijken op de pc. Door de wireless streamer is het ook mogelijk om de microscoop aan de mobiele telefoon te koppelen, waardoor een real time inzicht verkregen kan worden. 


Dino-Lite is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Microscopen

Bekijk alle

Hulpmiddelen

Bekijk alle  • Tips voor het signaleren van plagen


    Het tijdig signaleren van plagen in een gewas is van groot belang, want hoe eerder een plaag gesignaleerd wordt, hoe eerder je kan starten met het bestrijden van de plaag. Door het opvolgen van de ontwikkeling op de signaalrollen en/of signaalplaten zie je of de gekozen bestrijdingsstrategie de juiste is, of dat deze bijgesteld dient te worden. Voor het signaleren en wegvangen van plagen bestaan verschillende signaleringsproducten, waaronder signaalplaten en signaalrollen. In dit artikel geven onze specialisten tips voor een optimaal gebruik van deze signaleringsproducten.


    Meer weten? 


Specialisten platformVraag over de microscoop of over deze leverancier?

Heb je vragen over de microscoop, of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link