Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

DiBO Cleaning Systems

DiBO Cleaning Systems produceert en levert professionele reinigingsmachines voor reinigingsproblemen van alle aard. Hygiëne is de laatste tijd een steeds belangrijker topic in de glastuinbouw. Dit geldt ook voor DiBO. Met topics als hygiëne en een schoon bedrijf in het achterhoofd, bouwt DiBO reinigingsmachines van hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Het bedrijf doet continu onderzoek naar de nieuwste technologieën met als doel de machines schoner, duurzamer en gebruiksvriendelijker te maken. Royal Brinkman heeft diverse DiBO reinigingsapparatuur in haar assortiment: hogedrukreinigers (koud- en warmwater), schrobmachines, schrobzuigmachines, waterstofzuigers, veegmachines en veegzuigmachines. DiBO onderdelen nodig? Ga dan naar de Onderdelenzoeker en bestel eenvoudig en snel jouw benodigde DiBO onderdelen. 

Bekijk hier alle professionele DiBO reinigingsmachines. 


Meest verkochte reinigingsmachines

Bekijk alle

Demo modellen DiBO reinigingsmachines

Bekijk alle
 • DiBO Reinigingsmachines: Voor een optimale hygiëne

  Onze specialisten hebben zes reinigingsmachines voor u geselecteerd. De specialisten van de afdeling Mechanisatie geven u geheel vrijblijvend advies over de vele mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een demo aan van één van onze modellen en probeer het uit! 


  Lees verder
 • Hoe kies ik de juiste schrobzuigmachine?

  Voor het reinigen van grote vloeroppervlakken wordt in de tuinbouw vaak gebruik gemaakt van een schrobzuigmachine. Dit gaat namelijk veel sneller dan schoonmaken met de hand. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen, is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal punten. In dit artikel zet onze specialist deze aandachtspunten voor u op een rij.

  Lees verder
 • Hoe kies ik de juiste hogedrukreiniger?

  Op glastuinbouwbedrijven wordt vaak gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger voor het schoonmaken van onder andere kasopstanden, gevels, vloeren en goten, maar ook machines. Met een hogedrukreiniger kunt u eenvoudig en snel hardnekkig vuil verwijderen. Maar hoe kiest u de juiste hogedrukreiniger?


  Lees verder

Vragen over DiBO reinigingsmachines?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 
Do not delete this link