Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Coolwater Service

Coolwater Service

Logo Coolwater ServiceHet drinken van water heeft een positief effect op het lichaam. Zo verhoogt water de concentratie en heeft het een reinigende werking voor het lichaam. Echter wordt vaak nog gekozen voor andere dranken zoals koffie en limonades. Om het watergebruik onder je medewerkers te stimuleren, bieden de waterleidingkoelers van Coolwater Service een uitkomst. Met name in de warme zomermaanden kan de temperatuur in de kas hoog oplopen. Genoeg water drinken is één van de tips van onze specialist. Plaats de waterleidingkoeler in de bedrijfskantine, zodat iedere medewerker gekoeld water kan consumeren. De apparaten van Coolwater Service koelen water tot 5 °C. De keuze voor het type waterkoeler wordt bepaald door de mogelijkheden, afnamehoeveelheid en voorkeur van de gebruikers. 

Coolwater Service is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.
Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over Coolwater Service of over het gebruik van bekerdispensers en waterleidingkoelers? Vul het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Do not delete this link