Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

CleanGate | Voorkom bacteriën en virussen met een hygiënesluisCleanGate logo

Medewerkers en bezoekers nemen ongemerkt bacteriën, schimmels en virussen mee de kas in via handen en schoeisel. Deze virussen en bacteriën kunnen je gewas beschadigen wat leidt tot kwaliteitsverlies en (veelal) omzetverlies. Houd bacteriën en virussen daarom zoveel mogelijk buiten de deur. Een continue en optimale bedrijfshygiëne is hierbij van cruciaal belang. Met de CleanGate ontsmet en desinfecteer je de handen en schoenen van elk individu volledig voordat de persoon de kas betreedt.
 • Voordelen van het gebruik van CleanGate 
   De CleanGate kan zowel rechts als links gebruikt worden,
   Binnen 10 seconden handen en schoenen gedesinfecteerd, 
   Gemakkelijk te onderhouden en te reinigen door het simpele ontwerp.


  Klinkt interessant! Ik wil direct weten wat de CleanGate voor mij kan betekenen.

  Ik wil advies Meer informatie

Luister terug! Rob Beerling over de CleanGate bij Paprika Tasty Radio

 • Het HortiHygienz kompas

  Om zich te verzekeren van een degelijke oplossing, vroeg Van Marrewijk partner Royal Brinkman om advies en begeleiding. Hygiënespecialist Dirk Timmers van de afdeling HortiHygienz werkte daarvoor een plan uit op maat. "Wij benaderen hygiëne vanuit een kompas met vijf aandachtsgebieden: Teeltwisseling, Personen & Werkzaamheden, Ziektevrije Materialen, Optimale Waterkwaliteit en Verantwoord & Duurzaam Telen. De vraag van Tomatoworld is een mooi voorbeeld van Personen & Werkzaamheden."

  ›› Lees verder
 • Tomatoworld


 • Onderhoud

 • Installatie- en onderhoudsvideo's

  Een continue en optimale bedrijfshygiëne om bacteriën, virussen en schimmels in de kas te voorkomen is van cruciaal belang. Om te garanderen dat dit hygiëne proces optimaal blijft verlopen is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan de hygiëne apparatuur zoals de CleanGate total of hands. Met deze instructies weet je precies wat je moet doen om 

  ›› Bekijk de video's 
 

___

HortiHygienz
De totaaloplossing voor vraagstukken rond hygiëne in de tuinbouw

Wij geloven erin dat telers wereldwijd met een optimale bedrijfshygiëne een zo hoog mogelijk rendement kunnen halen uit hun gewas. HortiHygienz is wereldwijd inzetbaar als totaaloplossing voor bedrijfshygiëne. Wat de vraag of uitdaging op het gebied van bedrijfshygiëne ook is, HortiHygienz heeft dé oplossing voor jou!
Do not delete this link