Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Chrysal

Logo ChrysalChrysal is wereldwijd marktleider in bloemen- en plantenverzorging; zowel voor het kweken, transporteren, verkopen van bloemen en planten. Het gebruik van bloemenvoeding voorkomt dat knoppen, blad en bloemen vroegtijdig uitvallen of verwelken. Chrysal bloemenvoeding - of dit om snijbloemen, potplanten of perkplanten gaat - draagt bij aan een langere verkoopperiode en zorgt ervoor dat de consument langer plezier heeft van de bloemen en/of planten. Chrysal innoveert door continu op zoek te zijn naar nieuwe duurzame oplossingen voor bloemen- en plantenverzorging.

» Bekijk hier alle producten van Chrysal


Snijbloemenvoeding

Bekijk alle

Voorbehandelingsmiddel Chrysal

Bekijk alle
 • Bloem van de maand: de anemoon

  De anemoon is een bolbloem uit de ranonkelfamilie en een echte voorjaarsbloem. Deze bloem staat bekend als teken van bedoemde liefde, maar ook als symbool voor ongeluk en ziekte. Door het gebruik van Chrysal Professional 2 gaat de bloem niet te veel open, maar behoudt deze wel zijn kleur. Chrysal Professional 3 zorgt ervoor dat de bloem volledig open gaat en tot 60% langer mooi blijft. Verzorgingstips voor de anemoon zijn: snij 2-5 cm van de steel, gebruik een scherp en schoon mes en hou de anemoon weg van de fruitschaal, tocht, en direct zonlicht. 

 • Hoe kies ik het juiste voorbehandelingsmiddel en snijbloemenvoedsel?

  Voorbehandelingsmiddelen worden gebruikt om de conditie van snijbloemen te optimaliseren of te behouden. Het voorkomt dat knoppen, blad en bloemen vroegtijdig verwelken en/of uitvallen. Het gebruik van snijbloemenvoedsel verbetert het vaasleven. Iedere bloem vraagt echter om een ander voorbehandelingsproduct en ander snijbloemenvoedsel. Zie hier een schema voor het juiste middel bij de juiste bloem. 


  Lees verder
 • Wat is het voordeel van het laten uitvoeren van een bedrijfsaudit?

  Siertelers en -organisaties zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om hun gewaskwaliteit naar het hoogste niveau te tillen. Om inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen die invloed hebben op de kwaliteit van de geleverde bloemen, is het mogelijk een audit te laten doen door Royal Brinkman. Bij deze kwaliteitscontrole werkt Royal Brinkman samen met Chrysal.


  Lees verder

Vragen over het gebruik van Chrysal bloemen- en plantenvoeding?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Do not delete this link