Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Bumax

Logo BumaxBumax is producent en leverancier van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen en specialist in brandwerende opslagsystemen. De productie vindt plaats in eigen fabriek in Nederland waardoor maatwerk en korte levertijden kunnen worden geboden. De gewasbeschermingsmiddelenkasten van Bumax maken gewasbescherming veilig voor het milieu en voor de gebruikers. 

Bumax levert als eerste producent compleet geteste en goedgekeurde brandwerende containers volgens de nieuwste wet en regelgevingen. Daarnaast heeft Bumax een breed scala aan producten voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

>>Bekijk hier alle producten van BumaxMilieukasten

Bekijk alle

Brandwerende moduulcontainers

Bekijk alle

  • Hoe moet je gewasbeschermingsmiddelen opslaan?

    Het is belangrijk dat gewasbeschermingsmiddelen op de juiste manier worden opgeslagen. Dit voorkomt gevaarlijke situaties en bedrijfsongevallen. Daarnaast is de opslag van gewasbeschermingsmiddelen onderhevig aan wetgeving, dus als teler ben je ook verplicht om de benodigde maatregelen te treffen. In dit artikel zet onze specialist alle aandachtspunten rondom de opslag van gewasbeschermingsmiddelen op een rij.


    Lees verder


Vraag over de producten of deze leverancier? 

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link