Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Berg Hortimotive

Berg Hortimotive

Logo Berg HortimotiveBerg Hortimotive heeft als doel om bedrijven in de glastuinbouw wereldwijd te ontzorgen in het logistieke proces. Voor alle handelingen in de kas, tot en met het verzendklaar maken, levert Berg Hortimotive complete logistieke oplossingen voor de professionele tuinbouw. In ons assortiment vind je een breed assortiment van Berg Hortimotive: van de bekende Benomic Star buisrailwagens tot aan elektrotrekkers, oogstwagens, slanghaspels, spuitrobots en onderdelen. Bekijk het hele assortiment.

Berg Hortimotive buisrailwagens

Bekijk alle

Vraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over Berg Hortimotive, over de buisrailwagen of een ander product? Vul het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. Frank SchoenmakersOver Frank Schoenmakers

Frank Schoenmakers heeft, met ruim 30 jaar op de teller als productspecialist mechanisatie, heel wat ervaring opgedaan binnen de tuinbouwbranche. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in spuittechnieken. Hoe hij daar zelf over denkt? “Het leuke aan mijn functie is dat ik met mijn kennis telers kan helpen om hun teelt te verbeteren. De waardering die je daarvoor terug krijgt, is heel waardevol.”


Do not delete this link