Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Bayer CropScience

Logo BayerBayer CropScience levert wereldwijd producten voor een optimale gewasbescherming met als doel ziektes, plagen en onkruid professioneel te bestrijden. Bayer Agro biedt voornamelijk telers in Nederland een grote diversiteit aan gewasbeschermingsmiddelen in voornamelijk de sierteelt, groenteteelt, pot- en perkplantenteelt en bloemisterijgewassen. Door specialistische kennis, innovatie én nauwe samenwerking met de klant lukt het Bayer om toepassingen en producten te ontwikkelen. Royal Brinkman biedt een breed assortiment Bayer bestrijdingsmiddelen aan: zowel chemische en biologische bestrijdingsmiddelen als ongediertebestrijdingsmiddelen. Lees altijd eerst het etiket, voordat je gewasbeschermingsmiddel toepast. 

Bekijk het gehele assortiment Bayer gewasbescherming


Bayer biologische gewasbescherming

Bekijk alle

Bayer chemische gewasbescherming

Bekijk alle

Bayer ongediertebestrijding

Bekijk alle
 • Herbiciden-app van Bayer

  De app verstrekt informatie over de werking op diverse onkruiden van de herbiciden van Bayer CropScience op basis van proeven en ervaringen in de praktijk. Met behulp van "plusjes" en "minnetjes" wordt er een indicatie gegeven van de werking op de onkruiden in diverse land- en tuinbouwteelten.

  Lees verder
 • Bayer Productenboek-app

  Deze app is de digitale versie van het productenboek van Bayer CropScience, waarin de gewasbeschermingsmiddelen in alfabetische volgorde worden beschreven. Bayer CropScience wil met dit digitale productenboek een bijdrage leveren aan een doelmatig en verantwoord gebruik van onze gewasbeschermingsmiddelen.

  Lees verder
 • Bayer-app voor etiketten

  Het is een handige tool voor adviseurs en kwekers die de producten van Bayer CropScience zo effectief mogelijk willen toepassen. De app geeft een heldere toelichting op gebruikte aanduidingen op het etiket zoals de BBCH-codes en gewasgroepsnamen op basis van de Definitielijst Toepassingsgebieden Gewasbeschermingsmiddelen (DTG-lijst). 

  Lees verder
 • Bayer introduceert nuttige insecten-app

  De app geeft inzicht in de effecten van diverse Bayer CropScience producten op nuttige insecten die veel in de Nederlandse tuinbouw worden gebruikt. 

  Lees verder
 • De regenmeter-app van Bayer

  De Regenmeter app is een digitale regenmeter die u kunt gebruiken als hulpmiddel om te bepalen er op de huidige locatie of een bepaald postcodegebied gevallen is binnen een bepaalde tijdseenheid. 

  Lees verder

Vragen over gewasbeschermingsmiddelen van Bayer CropScience?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link