Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

BASF

Logo BASFBASF is wereldwijd nummer één leverancier van chemische middelen met als doel het beschermen van het milieu, het verzekeren van de voedselvoorziening en het verbeteren van de levenskwaliteit.  BASF levert dan ook een belangrijke bijdrage op deze drie vlakken door middel van wetenschap en innovatie. Met name in de glastuinbouw ontwikkelt BASF innovatieve oplossingen om ziektes en plagen te bestrijden en zo op efficiënte manier te kunnen telen. BASF heeft een breed portfolio gewasbeschermingsmiddelen, waaronder fungiciden, insecticiden, herbiciden, zaadbehandelingen en plaagbestrijding producten. Daarnaast levert BASF ook biologische bestrijdingsmiddelen om zowel de gezondheid van planten als de bodemconditie te verbeteren. 

Royal Brinkman levert een breed assortiment BASF producten in de productgroepen: ijzerchelaat, chemische gewasbescherming, nematoden en hulpstoffen.

BASF producten aangeraden door onze specialisten

Bekijk alle

Nematoden

Bekijk alle

Andere BASF producten

Bekijk alle
  • BASF producten-app

    Met deze app hebben gebruikers altijd de up-to-date etiketteksten van BASF producten beschikbaar. Het etiket opvolgen is belangrijk om te kunnen voldoen aan de regelgeving. Hierop is onder andere te vinden welke dosering er toegepast mag worden en welke spuitdoppen zijn toegestaan.

    Lees verder
  • BASF onkruid-app

    De app is een ondersteuning om onkruiden en grassen te herkennen. Het herkennen van onkruiden is belangrijk voor het bepalen van de juiste beheers- en bestrijdingsstrategie. 

    Lees verder

Vragen over BASF gewasbeschermingsmiddelen of andere producten?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Do not delete this link