Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    BarrelQ

BarrelQ

Logo BarrelQHet is ondertussen al overal bekend dat werkplezier een heel positief effect heeft: het verlaagd verzuim en verhoogd de productiviteit en motivatie. Een van de onderwerpen hiervan is de teamband van het personeel. Een gezellig team betekent vaak ook een goede werksfeer! BarrelQ kan heel goed hierop inspelen met de barbecue in een olievat. De BarrelQ is niet alleen een barbecue, maar dient ook als vuurkorf en bijzettafel. De vaten kunnen tevens ook naar wens worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Zo is dit product ideaal voor de vrijdagmiddagborrel, wat de sfeer in het team vergroot! 


BarrelQ is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

De barbecue van BarrelQ

Bekijk alle
  • Verhoog het werkplezier met deze 4 tips!

    Onder andere muziek en een hoge funfactor verhogen het werkplezier. Meerdere onderzoeken hebben al aangetoond dat een verhoogd werkplezier bijdraagt aan een lager ziekteverzuim, een betere motivatie en een verhoogde productiviteit. Onze specialist heeft meer tips en handvatten gegeven in dit artikel. 

    Meer weten? 
specialisten platformVraag over de BarrelQ?

Heb je een vraag over de BarrelQ of ben je op zoek naar advies? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link