Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Agrobío

Agrobío produceert en levert hommels en natuurlijke vijanden voor de professionele glastuinbouw. Het bedrijf is gevestigd in La Majonera, nabij Almeria in Zuid-Spanje. Op een oppervlakte van ruim 1,5 hectare worden hommels en natuurlijke bestrijders, waaronder roofmijten, sluipwespen en wantsen, opgekweekt in een moderne fabriek. Agrobío is wereldwijd één van de grootste producenten van hommels voor de tuinbouwsector. Naast hommelvolken levert Agrobío inmiddels alle natuurlijke vijanden die ingezet worden in groente- sierteelt voor de bestrijding van diverse plagen zoals bladluis, witte vlieg en spint. 

» Bekijk het volledige assortiment biologisch gewasbescherming van Agrobio.

Agrobio producten aangeraden door onze specialisten

Bekijk alle

Signaalrollen en vangplaten

Bekijk alle

Overige Agrobio producten

Bekijk alle
 • Tips voor het inzetten van natuurlijke vijanden

  Biologische gewasbescherming richt zich op het bestrijden van plagen in een gewas met behulp van natuurlijke vijanden. Hierdoor heb je te maken met een levend product. Het gebruik ervan gaat daardoor anders in zijn werk dan het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Daarom geven wij een aantal tips.


  Lees verder
 • Agrobio effecten-app (ook in het Nederlands)

  De neveneffectengids van Agrobío is nu ook als app beschikbaar. De app geeft inzicht in de bijwerkingen van gewasbeschermingsmiddelen op natuurlijke vijanden en bestuivers in de glastuinbouw.

  Lees verder
 • Welke natuurlijke vijanden zijn er?

  Biologische gewasbescherming is het bestrijden van plagen in een gewas met behulp van natuurlijke vijanden (nuttige insecten) of natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen. Door een natuurlijke vijand in te zetten als bestrijder, ontstaat er een natuurlijk evenwicht in de kas waarbij de natuurlijke vijand de plaag bestrijdt, zodat er geen schade ontstaat aan het gewas. 

  Lees verder

Vragen over hommels en natuurlijke vijanden van Agrobio?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Geïntegreerde gewasbescherming met Agrobío

De inzet van Agrobío natuurlijke bestuivers en biologische bestrijders dragen bij aan een geïntegreerde gewasbescherming. Bij een geïntegreerde gewasbescherming wordt er zo min mogelijk gebruikt van chemische bestrijdingsmiddelen, waardoor resistenties van gewasbeschermingsmiddelen worden voorkomen. De kwaliteitscontrole van de hommelvolken en natuurlijke vijanden van Agrobío gebeurt uiterst nauwkeurig. Levertijden en transportschema’s van Spanje naar Nederland zijn goed op elkaar afgestemd waardoor er, ook in het geval van spoedbestellingen, tijdig biologische gewasbescherming geleverd kan worden.
Do not delete this link