Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Agro Led

Agro Led

Logo AgroledLedverlichting wordt steeds vaker toegepast in de professionele glastuinbouw vanwege de vele voordelen. Led lampen zijn een welkome aanvulling in plantengroeikamers en kassen en worden voornamelijk gebruikt als lichtbron of als energiezuinige aanvulling op bestaande lichtarmaturen. Eén voordeel van belichting in de glastuinbouw is dat producten jaarrond geteeld kunnen worden en onafhankelijk zijn van seizoensinvloeden of de beschikbaarheid van daglicht.

AGRO Led biedt middels een totaal plug & play systeem een spectrum waarmee elke dag een zonnige lente dag kan worden nagebootst. Middels de glazen LED buizen kan het LED licht nog beter worden verspreid. Ook kunnen de lichtbuizen op een deense kar worden gemonteerd. Op deze manier kunnen je planten in meerdere lagen opkweken, waardoor je ruimte efficiënt benut. Bovendien is er minder koelcapaciteit en ventilatie nodig om de ruimte op de gewenste temperatuur te houden. Deze toepassing bestaat met 2 LED buizen, 3 LED buizen en 5 LED buizen

Ben je al in het bezit van een Deense kar en wil je daarom de onderdelen los bestellen? Bekijk dan hier het assortiment. 


Plug & Play verlichting voor op Deense karren

Bekijk alle

Armatuur en verlichting los

Bekijk alle

Ledverlichting onderdelen

Bekijk allespecialisten platformVraag over deze LED verlichting of over AGRO LED?

Ben je opzoek naar meer informatie, advies of heb je een vraag over een van deze producten? Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link