Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Agro Active

Agro Active

logo agro activeAgro Active houdt zich onder andere bezig met kasverwarming, projectbegeleiding en ook met warmtebuffertanks. Ze maken gebruik van hun eigen verflijn Megadeck. De tuinbouwverf is samengesteld door Agro Active. De verf wordt dagelijks door Agro Active gebruikt en is door de eigen mensen van Agro Active doorontwikkeld tot topproducten tegen een lage prijs. Megadeck heeft een lijn tuinbouw verven voor nieuwbouw en verf voor onderhoud aan kasverwarming. De verf van Megadeck is als enige ter wereld milieuvriendelijk en volledig water gedragen (grondlaag en aflaklaag). Ook wordt de verf gemaakt in een fabriek die met duurzame materialen werkt en op groene energie draait. 

Agro Active past de tuinbouwverf Megadeck bij alle renovatie en of onderhoudswerkzaamheden aan uw kasverwarmingsinstallatie toe. Meer informatie over het renoveren van uw kasverwarming ? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Agro Active is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


  • Waarom verfonderhoud?

    Door kasverwarmingsbuizen te verven kan de gas/ energiebesparing oplopen tot wel 3% per jaar. Ook is de temperatuur beter en nauwkeuriger te regelen. Door niet geverfde plekken op de buis, verliest de buis juist daar zijn warmte, terwijl de warmte geleidelijk over de hele buis moet worden verspreid. Het is van belang om speciale kasverf aan te schaffen, omdat een kas een bijzonder klimaat heeft: hoge luchtvochtigheid, hoge temperaturen. De verf heeft hierdoor speciale eigenschappen nodig om zijn werk goed te kunnen doen. Megadeck biedt een aparte grondlaag en aflak, wat niemand anders in de wereld biedt. De Ecotec verven zijn zo ontwikkeld dat ze de teelt niet schaden. Agro Active voert graag de verfwerkzaamheden van uw kasverwarmingsinstallatie uit.


Meer informatie over Agro Active

Heb je vragen over de onderhoudswerkzaamheden van Agro Active? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op. Do not delete this link