Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Royal Brinkman Studio

Binnen de afdeling Verpakking & Ontwerp kunt u terecht met uw vragen over communicatie en verpakking. Toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten wordt steeds belangrijker. De communicatie- en verpakkingsadviseurs van Verpakking & Ontwerp helpen je bij het ontwikkelen van uw communicatie- en verpakkingsbeleid. Onze eigen vormgevers van de Royal Brinkman Studio ontwerpen en realiseren verpakkingen en concepten op maat voor de professionele tuinbouw. Of het nu gaat om een logo, huisstijl of om een compleet concept voor de vermark(e)ting van het door u geteelde dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres.

3 product(en) gevonden
Do not delete this link

Verpakkingen op maat voor de professionele tuinbouw

De Royal Brinkman studio neemt de totale logistieke stroom van een verpakkingsconcept voor je uit handen. Je hoeft dan niet zelf achter bijvoorbeeld drukkers, fotografen en ontwerpers. aan. Je legt jouw opdracht bij de afdeling Verpakking & Ontwerp neer en wij regelen het hele traject van advies tot conceptuitvoering. Onze studio heeft een breed portfolio aan diverse ontwerpen, waaronder:

  • Verpakking (bloemenhoezen, rozenfolie, kartondisplays etc.)
  • Handelsdrukwerk (briefpapier, visitekaartjes etc)
  • Bedrukte potten en plantcontainers
  • Buitenreclame (zuilen en borden)
  • Steek- en hangetiketten

Naast het ontwerp kun je bij Royal Brinkman ook terecht voor onder andere communicatieadvies, verpakkingsadvies en trendadvies ontwerpen van logo's, complete huisstijlen en verpakkingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Wessteijn via telefoon 06 - 277 469 36 of per email gerard.wessteijn@brinkman.nl

» Bekijk hier het portfolio van de Royal Brinkman studio.

Do not delete this link