Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Spuitgietpotten hoog zijn leverbaar met een diameter van 10 tot meer dan 25 cm. Spuitgietpotten zijn iets dikker dan vaccuum potten, waardoor ze steviger aanvoelen. Royal Brinkman levert een breed assortiment spuitgietpotten van gerenommeerde leveranciers als Henke, Desch Plantpak en Poppelmann. 

Assortiment spuitgietpot hoog

Een spuitgietpot hoog is een pot van 5˚. Echter is de spuitgietpot hoog zowel geschikt voor betonvloeren als voor eb- en vloedsystemen. Naast de materiaaldikte van de pot is de spuitgietpot ook herkenbaar aan het injectiepuntje aan de onderkant van de pot. In ons assortiment vind je diverse hoge spuitgietpotten met hoge voet of profielbodem. Een profielbodem kan een multigaatsbodem, Y- of X-bodem zijn. 

Spuitgietpot met hoge voet kopen

Wil je spuitgietpotten hoog kopen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Naast het materiaal kun je ook rekening houden met de grootte van de pot, type bodem en het aantal bodemgaten. Weet je niet of een spuitgiet pot hoog geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact op met met onze specialisten Verpakking & Ontwerp. Bovendien kun je ons artikel over het kiezen van de juiste pot vinden in onze Kennisbank. 

Do not delete this link